Børnefestival 2018

Søndag den 9. september 2018 kl. 12.00 – 15.00 indbyder Brande og omegns børnehaver & RemisenBrande til årets arrangement for familier med børn, når den store Børnefestival 2018 finder sted i RemisenBrande. Arrangementet henvender sig til børn i alderen fra 0 år til og med 4. klasse.
Ældre børn er selvfølgelig også velkomne.

En eventyrverden med Pirater og Prinsesser
Børnefestivalen er blevet en god tradition i Brande, og arrangementet er også åbent for alle udefrakommende, som ønsker at deltage. Skipper Skægs Sørøvershow starter arrangementet. Skipper Skæg har sejlet rundt på de syv verdens have, også selvom han er ikke så glad for vand - og da slet ikke vand som man skal sejle på! Skipper Skæg følges altid med sin papegøje Sonya. Sonya har ikke meget respekt for ham og driller ham blandt andet med at han har fået stjålet sit skæg. Mens han sov. Stakkels Skipper Skæg.
Herefter starter Børnefestivalens mange spændende aktiviteter, rundt i hele huset.
Kom og oplev RemisenBrande som en spændende eventyrverden, fyldt med pirater og prinsesser. Gå på skattejagt, tag til bal på slottet, skyd med kanoner og gå planken ud. Hop i hoppeborgen, få lagt ansigtsmaling, få en tur på ponyerne og meget meget mere.
Arrangementet kan lade sig gøre, ikke mindst på grund af en lang række samarbejdspartnere. Bl.a. Teaterkompagniet, Brande Sportsrideklub og mange andre.

Støt børnehavernes daglige arbejde
Børnehaver i Brande har fået tilbudt at opstille en bod i RemisenBrandes foyer. Boderne vil sælge henholdsvis drikkevarer, mad og snacks. Overskuddet fra salget går ubeskåret til børnehavernes aktiviteter i hverdagen med børnene. Så der er mange ting, som taler for at købe en billet til børnefestivalen.

Hr. Skæg lukker festen
Festivalen afsluttes med et festligt brag af et show med Hr. Skæg, som rigtig mange børn nok kender fra tv-programmet Ramasjang. Hr. Skægs gode ven Vinter har aldrig gået i skole og alligevel påstår han, at han ved alt hvad der er værd at vide. Det tror Hr. Skæg ikke på. Med bogstaver, tal, Danmarks klogeste børn og en masse sange går Hr. Skæg i gang med at undersøge om det virkelig ER spild af tid at gå i skole og om man overhovedet kan vide alt hvad der er værd at vide. Efter showet er der mulighed for at møde Hr. Skæg så han kan besvime af glæde over hvor klog man er.

Billetter til arrangementet kan købes på www.brandebilletten.dk RemisenBrande tlf. 97180909 – VisitHerning & Ikast Bibliotek.