Ensemble MidtVest

Ensemble MidtVest besøger RemisenBrande onsdag den 14. nov. kl. 20.00. med intet mindre end Årets musikalske selvportræt!

Hos Ensemble MidtVest er de stolte over at have musikere i verdensklasse, der deler deres store passion for musikken. Hver sæson fremhæver EMV derfor én af deres musikere og beder vedkommende om at male et musikalsk selvportræt, så publikum kan få et indblik i musikernes musikalske personligheder og særegne bidrag til Ensemble MidtVest. I år er turen kommet til ensemblets klarinettist Tommaso Lonquich.

Årets musikalske selvportræt
Anmelderrost som en “formidabel klarinettist” og rost for sin “overdådige tone” og en “mesterlig beherskelse og passion i sit spil”, har Tommaso Lonquich en mangesidig og fornem karriere.
Ud over at være klarinettist i Ensemble MidtVest, er Tommaso medlem af Chamber Music Society of Lincoln Center i New York, som han jævnligt optræder med i USA og tager på turné med. Han har optrådt på fire kontinenter og på verdens mest prestigefulde scener og bliver jævnligt inviteret af store festivaler. Han er medlem af den kunstneriske ledelse af KantorAtelier, et pulserende kultursted i Firenze, dedikeret til at udforske musik, teater, kunst og psykoanalyse. Tommaso har også været med til at grundlægge samt leder pladeselskabet KantorAtelier Music.

Spræng rammerne
Om koncertportrættet siger Tommaso ”Den store frihed til at vælge vores eget repertoire giver os lejlighed til at reflektere over særegenhederne ved vores individuelle musikalitet og personlige historie”. Hans store passion for musikken skyldes dens evne til at sprænge rammerne for tid og rum på tværs af tidsalder, passion, idéer og følelser.
Programmet byder bl.a. på musik af Schumann, Prokofiev, Mahler, Rameau og Satie

Billetter kan købes på:
www.brandebilletten.dk – RemisenBrandes kontor – Tlf.: 97 18 09 09 – Ikast Bibliotek – Visitherning