Facilitering af møder

Giv din konference krydderi!

RemisenBrande tilbyder facilitering af dine processer i samarbejde med det erfarne konsulentfirma "FIELDMORE Personaleudvikling".

FIELDMORE Personaleudvikling er specialister i oplevelsesbaserede kurser, hvor teamudvikling, ledelse og personlige kompetencer er i fokus.

Gå på opdagelse i vores spændende katalog med kursusaktiviteter, der kan downloades som PDF nederst på siden. Eller send os en e-mail på mail@remisenbrande.dk, og få kataloget tilsendt med posten.

I kataloget vil du blandt andet kunne læse om vores tilbud inden for:

  • Outbreaks: små selvstændige arrangementer af kort varighed, der tager udgangspunkt i et bestemt tema. Brug disse arrangementer til at understrege dit budskab i forbindelse med afvikling af din konference, eller for at give deltagerne noget adspredelse.
  • Workshops: effektfulde aktivitetsbaserede koncepter, der skaber opmærksomhed og interesse omkring indholdet, og som er underholdende, energiske og visuelt fængende.
  • Company Games: arrangementer af social karakter, som skaber samhørignhed blandt deltagerne, og som giver udfordringer for at øge vindermentaliteten og motivationen.

Alle aktivteterne i inspirationskataloget kan kombineres efter ønske, og du kan således selv sammensætte dit eget koncept. Du kan også benytte dig af muligheden for at booke et møde med en event manager fra FIELDMORE, som gerne laver et oplæg til lige præcist dit arrangement.

Kursusaktiviteter i RemisenBrande_Fieldmore Personaleudvikling

Kontakt os på tlf. 97180909 eller på email: mail@remisenbrande.dk.