Hanne Boel – akustisk

Den danske sangerinde Hanne Boel besøger RemisenBrande onsdag den 2. maj kl. 20.00 med en akustisk trio bestående af hende selv og de to guitarister Jens Runge og Jacob Funch, på sin akustiske tour nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid

Noget at tænke over
Hanne er nyforelsket eller måske snarere genforelsket. Genforelsket i at gøre det, hun er god til og elsker, nemlig at synge sammen med dejlige musikere for et publikum som hun gerne vil give en god oplevelse og en lille smule at tænke over. Publikum kan forvente en kombination af det prøvede, det nye, det soul`ede, det blues`ede og det jazz`ede - alt det, som Hanne Boel er gjort af.
På sin akustiske tour nyfortolker hun egne hits fra fortid såvel som nutid.
Hanne Boel kombinerer eget bagkatalog med personlige og karakterfulde fortolkninger af sange, som står hendes hjerte nær.

Toppen af poppen
Hanne Boel slog igennem som sanger i slutningen af 1980’erne og har siden da befundet sig på toppen af den danske soul-popscene med diverse priser og omkring 20 udgivelser bag sig. Senest blev hun inviteret til at dele ud af sin musikalske kunnen og erfaringer, da hun i efteråret 2016 deltog i den sjette udgave af TV2’s ’Toppen af Poppen’.