Kultursamarbejdets Kulturpriser 2017

Hvem er et særligt talent?
Hvem har gjort en særlig indsats for kulturlivet?

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland uddeler for 11. gang to kulturpriser for at hædre de, der bidrager til kulturlivet i Midt- og Vestjylland. Frem til 26. februar 2018 kan alle komme med forslag til, hvem, der skal modtage de to priser.

Hvem skal have KulturPrisen 2017?
Kultursamarbejdets KulturPris tildeles for en bemærkelsesværdig indsats for kulturen i det midt - og vestjyske. Prisen skal ses som en påskønnelse for indsats samt virke til inspiration for andre. Alle - enkeltpersoner, kultursteder, institutioner, foreninger, organisationer og ad hoc organisationer - kan indstilles.
Prisen er på 15.000 kr. og et diplom. Prismodtageren kan bo i en anden kommune end Kultursamarbejdets 7 medlemskommuner. Tidligere er prisen bl.a. gået til Tante Andantes Hus i Lemvig (2016) og Søren Taaning og René Schmidt/Skovsnogen (2015).

Hvem skal have KulturVækstPrisen 2017?
Kultursamarbejdets KulturVækstPris tildeles unge kulturiværksættere eller -talenter, ungdomsforeninger eller -organisationer fra det midt- og vestjyske. Prisen skal ses som en påskønnelse af indsatsen og sætte fokus på unge kulturiværksættere og talenter.
Prisen er på 10.000 kr. og et diplom. Prismodtageren skal bo og virke i Midt- og Vestjylland. Tidligere er prisen bl.a. gået til Altamira Studio Teater (2016) og Victor Tambo (2015).

Hvordan kan du indstille en kandidat?
Send en indstilling med begrundelse for, hvorfor kandidaten bør modtage prisen til kultur@holstebro.dk senest mandag den 26. februar 2018.
Priserne overrækkes i forbindelse med Kultursamarbejdets generalforsamling den 19. april 2018.

Om kultursamarbejdet
Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland er en forening for 7 kommuner (Lemvig, Struer, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Herning, Ikast-Brande og Skive) samt 70 kultursteder i de 7 kommuner. Læs mere på kulturspot.dk

Flere oplysninger:
Marie Louise Birch-Jensen, Sekretariatet for Kultursamarbejdet, Holstebro Kommune, tlf. 9611 6919 eller e-mail: kultur@holstebro.dk