Erhvervsklubben På Skinner

Style: "70's look"

Forkæl dine kunder, dit personale og dig selv og bliv medlem af RemisenBrandes Erhvervsklub "På Skinner".
Erhvervsklubben "På Skinner" er for virksomheder, der igennem sponsorater aktivt ønsker at støtte RemisenBrande og kulturen i Midtjylland.

Medlemsfordele

 • Medlemmer i erhvervsklubben vil få spændende muligheder for at arrangere "Customer relationship" særforestillinger for deres kunder eller medarbejdere.
 • Sponsorer vil blive markedsført på forsiden af RemisenBrande.dk med vekslende sponsorbannere samt ligeledes i kulturprogrammet, der udkommer halvårligt. Sponsor virksomheder er altså sikret en stor grad af synlighed.
 • Derudover vil sponsorer få adgang til 2 gratis billetter til minimum 6 af husets egne arrangementer årligt.
 • Der vil også være sponsorrabatter på kurser og konferencer samt ved leje af lokaler og udstillingsfaciliteter.
 • Endelig vil der også være et årligt Erhvervsklubarrangement kun for sponsorer med underholdning og et let traktement, hvor der vil være mulighed for at netværke med andre erhvervsfolk.
 • Udover disse meget oplagte fordele så er det også en værdi for en sponsorvirksomhed, at der er et bredt og varieret kulturliv til fordel for virksomhedens medarbejdere, hvilket vil være et oplagt incitament for at bosætte sig i kommunen og dermed mindske antallet af pendlere.
 • Sponsorer som giver 10.000 kr. pr. år eller et højere beløb får adgang til en speciel rabatordning for deres medarbejdere, der giver 10 % rabat på billetter til RemisenBrandes egne arrangementer. Derudover får disse sponsorer også projekteret deres logo op på væggen i RemisenBrandes Foyer ved alle RemisenBrandes kulturelle arrangementer.
Forskellige sponsorgrupper:
Der etableres forskellige sponsorgrupper, så hver enkelt erhvervsvirksomhed kan vælge den sponsorordning som passer bedst til virksomheden.

Man kan vælge imellem at være:

 • Hovedsponsor
 • Kultursponsor
 • Naturaliesponsor
 • Eventsponsor

Hovedsponsorater samt Kultursponsorater vil indgå som en del af den daglige drift og den kontinuerlige og stabile afholdelse af husets faste arrangementer og kulturprogrammets store opsætninger. Naturaliesponsorater vil typisk udgøres af skjorter og habitter til medarbejdere, skiltning og andre naturalier relateret til driften af centret. Sluttelig kan man også vælge at være Eventsponsor og dermed blive markedsført som ene-sponsor på et stort arrangement, hvilket resulterer i en høj markedsføringsværdi for sponsor virksomheden. Byggesponsorerne indgår naturligvis ligeledes som en del af Erhvervsklubben "På Skinner", da disse bidragsydere er at takke for centrets færdiggørelse.

Interesserede sponsorer kan henvende sig til ledelsen i RemisenBrande på mail@remisenbrande.dk eller på tlf.: +45 97 18 09 09

Medlemmer i Erhvervsklubben "På Skinner" bliver offentliggjort halvårligt, når RemisenBrandes Kulturprogram udkommer i juni og i november.