Julekoncert 2017 med Anders Blichfeldt

Onsdag den 6. dec. 2017 kl. 20.00

Der er lagt op til ukristeligt meget god musik, fest og ballade, når Anders Blichfeldt i julen 2017 har premiere på Christmas Gospel. Det er første gang Anders kaster sig ud i at synge det store fantastiske gospel julerepetoire.
Klassiske julesange.... og sange man ikke lige havde forventet i gospelversioner.
Gospel Sisters
Gospel Sisters er med og består af 3 super swingende sangerinder for hvem gospel betyder alt. Julie Lindell, Susanne Wiik Kalvåg og Anette Wiik Vesterager - tilsammen Gospel Sisters - har siden 1994 ligget i den absolutte top inden for genren, og de er berømte for deres medrivende sceneoptræden.
Endnu en Blichfeldt!
Årets Christmas Gospel koncerter byder på endnu en premiere, eller nærmere en debut, nemlig Anders' datter Alma, som er med som special guest. Alma er trods sine kun 15 år en fantastisk dygtig sangerinde og hun har lyst til at tage på turne med sin far, hvilket glæder "den gamle" rigtig meget.
Jønssons Fristelser
Som kapelmester er det Martin Jønsson, der sidder bag tangenterne på orgel og piano. Martin er særdeles godt bekendt med gospel genren, og har desuden spillet med en lang række prominente kunstnere. Med sig har han saxofonisten Ulrik Bust, der ligeledes er kendt i hele landet for sit eminente saxofon spil. På trommer er det Mads Andersen, der sørger for at hele orkesteret kommer til at swinge.

Saml familien, venner og naboer til en hyggelig start på aftenen.
Spis i RemisenBrande før julekoncerten.
Buffeten åbner kl. 18.00,  220 kr. pr. person

Se menu her