Madsen, Møller og From – UDSOLGT

20. oktober 2017. Har man bare een gang oplevet Madsens akustiske triokoncerter, ved man, at dette er den allerbedste måde at komme helt tæt på den vestjyske rockpoet.

Igen er det musikforeningen www.branderocker.dk i samarbejde med RemisenBrande, der sikrer os en af de helt store koncertoplevelser. Sammen med guitaristen Knud Møller og perkussionisten Henrik From er Johnny Madsen i igen på landevejen - tilbage i stærkeste startopstilling.
På deres vej vil Johnny Madsen, Knud Møller og Henrik From servere såvel højdepunkter som skæve øjeblikke i de neddroslede, men alligevel højtflyvende akustiske versioner af Madsens sange, der er trioens varemærke. I denne akustiske konstellation levnes der også plads til Thyborøn-drengens særdeles underholdende mikro-sociologiske iagttagelser fra landets randområder. Og altid veloplagte Madsen deler ofte og gerne ud af sine knivskarpe betragtninger af, hvordan vi som mennesker gebærder os i hinandens selskab - ofte med inspirationen hentet fra kunstnerens egen udkigspost på Fanø og naturligvis altid med et permanent funklende glimt i øjet.

Dørene åbner kl. 19.00
Nummererede pladser

Arrangør: Musikfor. www.branderocker.dk & RemisenBrande

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone