Sanne Salomonsen – Akustisk live

Fredag den 1. mar. 2019 kl. 20.00

RemisenBrande flytter koncerten "Sanne Salomonsen Akustisk Live " til d. 1. marts 2019 kl. 20.00.
Sanne Salomonsen har valgt at sige ja tak til DR’s nye musikprogram “Live! - Danmarks nye live artist” hvilket betyder hun samtidig er tvunget til at flytte den ellers planlagte akustiske turne til foråret 2019. Tv-programmet kommer til at tage hele Sanne’s opmærksomhed i efteråret 2018. Sanne glæder sig over at kunne gennemføre turnéen i foråret 2019.
Billetterne til den oprindelige spilledato refunderes automatisk fordi den nye koncert vil blive opført under andre forudsætninger.
Billetsalg til den nye spilledato findes her -

Vi beklager ulejligheden og det besvær det måtte medføre.

RemisenBrande præsenterer Danmarks Rock Mama nr. 1
I 2017 spillede Sanne Salomonsen bl.a. SmukFest foran et hav af mennesker og samme år udgav hun albummet Baby Blue. I år er hun på alles læber med tv-optræden hver fredag, prime-time, under et program som flere har omdøbt til "Sanne-Factor".
Sanne har siden sin debut haft masser af ”body & power” og har gennem karrieren haft masser af succes med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst under sin solo karriere.
I efteråret 2018 turnerer hun med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: ”Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen”.