Sømanden, Helmig og Heavy Agger

Bemærk venligst: Foredraget med Anders Agger er udskudt til den 5. februar 2020

Billetter købes igennem Ikast-Brande Bibliotek. IKKE på RemisenBrande eller via BrandeBilletten

Et tv-foredrag med DR's Anders Agger - som kommer rundt både i landet og i verden og undervejs leder efter fællesskaber, forskelle, og det levede liv.
Anders Aggers oplevelser bliver som bekendt til de populære udsendelser, hvor han bl.a. kommer ind hos en døende sømand på et hospice i Hvide Sande, møder en krølhåret popsanger fra Aarhus, der går på Hærvejen for at finde sig selv, eller kommer sammen med en gruppe unge, rebelske heavy metal-drenge mod nordvest, der er blevet ældre, bare for at nævne et par stykker.

Aftenens foredrag er et lavpraktisk medieforedrag, hvor publikum må stille spørgsmål undervejs, mens Anders Agger fortæller hvordan han arbejder, når han producerer til DR1 og DR2. Han fører tilhørerne ind i kulissen til de seneste seersucceser som bl.a. ”Indefra”, og fortæller om hvordan der kan opstå tvivl og etiske overvejelser, når man kommer tæt på. Han fortæller med både humor og selvironi om de unikke oplevelser han får, når han kommer rundt, både geografisk og i livets udkanter, og laver tv-reportager

Overskuddet fra aftenens arrangement går ubeskåret til Soroptimist International Brandes jubilæumsfond, der støtter kvinder og piger i lokale, nationale og internationale projekter.
Fonden uddeles i september 2020 i forbindelse med Soroptimist International Brandes 20 års jubilæum.