Forretningsområder

RemisenBrandes særegne rustikke bueformede bygning har kapacitet og faciliteter til at være centrum for afholdelse af mangeartede arrangementer og aktiviteter.

Kurser & konferencer:
De funktionelle og moderne konferencelokaler og grupperum kan rumme konferencer og møder på op til 450 personer.

Messer, udstillinger & modeshows:
Huset er ligeledes et oplagt centrum for afholdelse af messer, produktfremvisninger, modeshows og udstillinger, da der er et udstillingsareal på 1400 m2 centreret omkring et hyggeligt barområde.

Et alsidigt Kulturprogram med kendte kunstnere samt lokale initiativer
RemisenBrande udgiver halvårligt et Kulturprogram. Programmet udkom første gang primo august 2006, og der er et rigt udvalg af kendte kunstnere indenfor forskellige genrer som fx musik, teater, foredrag og stand up comedy.
Eksterne arrangører kan ligeledes købe annonceplads i Kulturprogrammet og således få deres arrangementer i RemisenBrande præsenteret.

Selskaber & andre festlige arrangementer:
Privatpersoner og andre festarrangører kan leje lokaler i RemisenBrande til private fester, receptioner, jubilæer, julefrokoster osv.
Ved festlige firmaarrangementer eller andre store totalarrangementer med spisning og dans kan der på grund af husets fleksible opbygning og mobile rumopdelinger dækkes op til 800 personer.

Udleje til forskelligartede aktiviteter:
Alle interesserede kan leje RemisenBrande til arrangementer og aktiviteter af forskellig art. Eksempelvis er RemisenBrande et oplagt location for foto sessions og som kulisse i kataloger og reklamer for forskellige produkter, da stedets rustikke karakter giver en god effekt på billeder. Den historiske bygning er ligeledes et oplagt udflugtsmål for aftenhøjskoler og lignende.

Folkelige aktiviteter:
RemisenBrande er blevet et naturligt samlingssted for byens borgere, som dagligt kan besøge centret og nyde bygningens specielle arkitektur. Husets alsidige aktiviteter byder på oplevelser til folk i alle aldre, hvilket er med til at skabe et "levende" hus med en folkelig nærhed.

Turisme og udflugtsmål
RemisenBrande er en bevaringsværdig bygning og en seværdighed, der absolut er et besøg værd for turister og andre arrangører af udflugter og ekskursioner. Gruppe rundvisninger og foredrag om stedets historie kan bestilles.