Interiørdesign

Rolf Hay, en af tidens mest efterspurgte interiørdesignere, har indrettet og møbleret bygningen i samarbejde med Troels Holch Poulsen.

Style: "70's look"
Designeren tager i sit design afsæt i stedets oprindelse og historie, netop for at integrere Remisen, som er en rå sag, der stadig oser af olie, sod og damp fra de gamle lokomotiver, som havde hjemme i bygningen.
I restaureringen af Remisen lægges der stor vægt på kvalitet samt at bevare stedets rustikke identitet og sjæl, hvilket Rolf Hay også ønsker respektfuldt at inddrage i sine møbler og indretning.

Møblerne skal være funktionelle og spille sammen med arkitekturen i rummet, og så skal de have kvalitet. Det vægtes højt at optimere stedet gennem valg af materialer. Det skal være materialer, der kan tåle at blive brugt og som bliver smukkere af at blive brugt. De skal med andre ord leve med stedet på en god måde - og ældes med ynde.
Rolf Hay arbejder dog ikke kun ud fra en æstetisk synsvinkel. Møblerne skal have komfort og give gæsterne i Remisen en god oplevelse både når det gælder koncerter, teaterforestillinger, konferencer og andre aktiviteter. Dette skyldes, at man som tilskuer eller konferencedeltager nyder tingene på en hel anden måde, når man sidder godt. Det er vigtigt for Rolf Hay, at man skal føle sig tilpas på stedet, og ligeledes er det vigtigt at møblerne er en fryd for øjet i lighed med resten af interiøret i Remisen.
Møblerne skal ligeledes leve op til et krav om mobilitet og fleksibilitet. Møblerne skal kunne omgøre rummet, så de bliver en aktiv del af det, der aktuelt foregår i RemisenBrande, hvilket består af en bred vifte af mangeartede aktiviteter og arrangementer.
Huset er åben for besøgende, der ønsker at opleve bygningen og det unikke interiør.

Relevante links:
Hay cph