Persondatapolitik

Som kunde i RemisenBrande foretager vi en registrering af dine personoplysninger med det formål at kunne levere den ønskede vare eller serviceydelse til dig. Personoplysningerne registreres hos RemisenBrande Kultur- & Konferencecenter og opbevares i maksimalt 3 år, hvorefter oplysningerne slettes. Alle kundedata behandles ansvarligt og ifølge reglerne i Databeskyttelsesforordningen.

Oplysninger afgivet til RemisenBrande sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog forbeholder RemisenBrande sig ret til at videregive navn, adresse, telefonnummer og eventuelt mailadresse til de leverandører, som du som kunde har valgt til din konference, fest eller event. Det kan eksempelvis dreje sig om leverandører af mad, underholdning, udsmykning, teknik eller lignende.

Som gæst ved et af vores kulturelle arrangementer har du eventuelt købt din billet via www.brandebilletten.dk, der varetages af Billetten A/S. Dette gælder også billetter, der er købt og printet på RemisenBrandes billetkontor. Se særskilt Persondatapolitik for Billetten A/S her: http://www.billetten.dk/persondata

Vi udsender månedlige nyhedsmails om vores aktuelle arrangementer, til de personer, der aktivt går ind og tilmelder sig denne service. I forbindelse med udsendelsen af vores nyhedsmails registrerer vi udelukkende modtagernes navne og e-mails. Vi behandler disse oplysninger med yderste omhu, og videregiver aldrig oplysninger til andre virksomheder til markedsføringsformål. Modtagerne kan til enhver tid afmelde sig vores nyhedsmails, hvis de ikke ønsker at modtage disse.

Som kunde i RemisenBrande har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Du har disse rettigheder iht. persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til RemisenBrande på center@remisenbrande.dk.

Dataansvarlig:
RemiseBrande Kultur- & Konferencecenter
Remisevej 1
7330 Brande
Tlf.: +45 97 18 09 09