Sanne Salomonsen – akustisk Live 2018

Mød Danmarks rockmama, helt tæt på, når hun for første gang besøger RemisenBrande torsdag den 18. okt. kl. 20.00 på sin akustiske Live tur rundt i landet. Vent ikke for længe med at købe billetter! Der er rigtig godt gang i billetsalget.

Dansk pop-rocks grand old lady
Sanne Salomonsen - eller bare Sanne – Har senest taget danskerne med storm som X Factor-dommer.
Når hun besøger RemisenBrande på sin landsturné er der garanti for et inderligt og energisk møde med en institution i dansk rockmusik.
Sanne har altid haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde

Plads til følelser
I efteråret 2018 turnerer hun det meste af Danmark rundt, med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."