Sanne Salomonsen – akustisk Live 2019

Sanne Salomonsen har valgt at sige ja tak til DR’s nye musikprogram “Live! - Danmarks nye live artist”.
Tv-programmet kommer til at tage hele Sanne’s opmærksomhed i efteråret 2018, hvilket betyder hun samtidig er tvunget til at flytte den ellers planlagte akustiske turne til foråret 2019.Sanne glæder sig over at kunne gennemføre turnéen i foråret 2019.
Billetterne til den oprindelige spilledato refunderes automatisk da den nye koncert vil blive opført under andre forudsætninger.
Vi beklager ulejligheden og det besvær det måtte medføre.

Mød Danmarks rockmama, helt tæt på, når hun for første gang besøger RemisenBrande fredag den 1. marts 2019 kl. 20.00 på sin akustiske Live tur rundt i landet.
Dansk pop-rocks grand old lady
Sanne Salomonsen - eller bare Sanne – Har senest taget danskerne med storm som X Factor-dommer.
Når hun besøger RemisenBrande på sin landsturné er der garanti for et inderligt og energisk møde med en institution i dansk rockmusik.
Sanne har altid haft masser af "Body & Power" siden sine unge år. Med Anne Linnet Band, Sneakers og ikke mindst sin solokarriere, har hun været tro mod den hun var, både som person og som populær sangerinde

Plads til følelser
I foråret 2019 turnerer hun det meste af Danmark rundt, med et akustisk band og hendes store katalog af hits og helt unikke ballader. Da Sanne sidst turnerede akustisk i 2014 anmeldte BT med 5 stjerner og gav bl.a. følgende ord med på vejen: "Sanne emmer af levet liv, stolthed. Det klæder de skrammede sange om uprøvede muligheder, savn og kærlighed, der har passeret sidste holdbarhedsdato, at blive spillet nøgent. Sanne blev akkompagneret mere eller mindre nedbarberet og minimalistisk med luft og plads til sangene og sangerinden - og til følelsen."