Selskaber

RemisenBrandes spændende og rustikke rum er oplagte til bryllupper, fødselsdage, jubilæer, konfirmationer, receptioner, julefrokoster og mange andre typer arrangementer.

13040 - 01

Privatpersoner, foreninger, erhvervsvirksomheder og andre arrangører kan leje sig ind i de stemningsfulde lokaler og dermed få en uforglemmelig dag i et historisk og arkitektonisk mesterværk med en meget speciel stemning og ånd. Interiøret i centret er ligeledes en oplevelse i sig selv, da alle møbler er specialdesignede til RemisenBrande. Derudover er der ligeledes vekslende kunstudstillinger i centret, som alle gæster kan fornøje sig med i pauser.
Ønsker man at afholde et selskab i RemisenBrande er der mange forskellige muligheder. Læs mere i menuen til højre og find den kategori der passer bedst til netop dit arrangement.

VI ER HER FOR DIG
Vi står gerne til rådighed med gode råd og ideer, så din fest kan blive en god oplevelse for alle parter. Du er velkommen til helt uforpligtende at kontakte os på 97180909 eller på mail@remisenbrande.dk, hvis du har en specifik forespørgsel på et selskab eller blot vil høre, om den ønskede dato er ledig.