Vælg selv koncept

De betaler for det, De vælger

Såfremt De ikke ønsker et af de tre selskabskoncepter som beskrives i menuen til venstre, har De muligheden for selv at sammensætte deres eget arrangement. Bemærk venligst at de eneste obligatoriske services er lokaleleje, rengøring og RemisenBrandes opvaskere.

RemisenBrande vægter fleksibilitet og personlig kundeservice højt. Derfor kan De selv være med til at bestemme prisen for festen, da De kun betaler for dét, De vælger. De kan altså selv afgøre, hvor meget eller hvor lidt, De ønsker at stå for i forbindelse med deres arrangement.
Download priser for alle services nederst på denne side.

Ønsker De at gøre brug af lokalet dagen før, betales der en halv dags leje for lokalet.
Ved leje af lokaler får man gratis adgang til borde, stole, service samt lysestager og vaser.

Drikkevarer som øl, sodavand, cider mm. skal købes gennem RemisenBrande. Vin og spiritus kan medbringes mod proppenge. Proppenge gebyret er ligeledes obligatorisk.

OBS ved flere arrangementer i huset på samme tid:
Er der flere arrangementer i huset på den pågældende dato, vælges der en madleverandør efter RemisenBrandes anvisning da logistikken i køkkenet nødvendiggør dette. De har selvfølgelig indflydelse på menuen samt priser.

Særlig regel ved konfirmationer:
Da RemisenBrande ofte har flere konfirmationer i huset på samme dag, og gerne vil yde den bedste service for alle, vil RemisenBrandes personale stå for klargøring, servering mm. Menuen bestilles ligeledes gennem RemisenBrande.

Hvis De har nogle spørgsmål, så kontakt os helt uforpligtende på tlf. 97 18 09 09 eller mail@remisenbrande.dk

Download PDF:
PRISLISTE-2019