Vælg selv koncept

De betaler for det, De vælger

 

Såfremt De ikke ønsker et af de tre selskabskoncepter som beskrives i menuen til venstre, har De muligheden for selv at sammensætte deres eget arrangement.
I RemisenBrande vægtes fleksibilitet og personlig kundeservice højt, og derfor er det vigtigt, at De som kunde inddrages i planlægningen af Deres arrangement. Graden af fleksibilitet er så stor, at De selv kan være med til at bestemme prisen, da De kun betaler for dét, De vælger. De kan altså selv afgøre, hvor meget eller hvor lidt, De ønsker at stå for i forbindelse med Deres arrangement.
De kan leje et lokale som i et forsamlingshus, og supplere med tilkøb af forskellige services - og derved selv sammensætte deres koncept. Download priser for alle services nederst på denne side.
Bemærk venligst at de eneste obligatoriske services er lokaleleje, rengøring samt RemisenBrandes opvaskere. Hvis De ønsker, at medbringe Deres egen vin eller spiritus ved arrangementet er proppenge gebyret ligeledes obligatorisk. Ved bryllupper er det muligt at medbringe egen bryllupskage uden beregning.
Ved leje af lokaler får man gratis adgang til borde, stole, service samt lysestager og vaser.
Hvis De har nogle spørgsmål, så kontakt os helt uforpligtende på tlf. 97180909.