Stilfærdige fortællinger på RemisenBrande.

Årets sidste kunstudstilling på RemisenBrande er med billedkunstner Susanne Flodgaard. Remisen danner rammen for en lang række værker, som ifølge Susanne Flodgaard overordnet kan betegnes som stilfærdige fortællinger fra fjerne egne.
RemisenBrande inviterer til fernisering fredag d. 25.10. kl. 16.00 – 18.00. Remisen vil være vært ved et glas vin og alle er velkomne.
Vestjysk kunstner Susanne Flodgaard flyttede til Vestjylland i 1984 og Holstebro har siden været udgangspunktet for hendes kunstneriske virke. Susanne Flodgaard er autodidakt billedkunstner og har gennem årene fulgt kurser hos anerkendte kunstnere. Hun har deltaget i censurerede udstillinger og har udstillet et utal af steder i såvel Danmark som udlandet. Derudover er Susanne Flodgaard repræsenteret i bogen: ”101 kunstnere” 2014 samt medlem af bl.a. kunstnersammenslutningen ”Variablerne”. Oplevelse af ro og harmoni Kirsten-Marie Hedeland, Tv-programvært på ”Kunst for tiden” og skribent ved Kunstavisen skriver bl.a.: ”Når man møder Susanne Flodgaards værker, får man oplevelsen af ro og harmoni. Hendes billedelige univers er en spændende vandring gennem et kuperet terræn, hvor der gives plads til skønne naturoplevelser, humor, fordybelse og menneskelig eftertænksomhed. Hendes værker kommer i en lækker indpakning af bløde harmoniske og velafstemte farver”. Stilfærdige fortællinger fra fjerne egne. Susanne Flodgaard fortæller, at det er de stilfærdige fortællinger, der gives liv i hendes værker – ofte igangsat af sanseoplevelser hentet i naturen, menneskelivet og i særdeleshed fra rejser. Små fortællinger, som ved nærmere eftersyn og refleksion, rummer det store, ofte formidlet via symbolik.
Susanne Flodgaard kan følges på: www.flodgaard.dk Facebook, Instagram & YouTube