Udstilling af billedkunstner Helle Birkholm

Fredag den 16. marts fra kl. 16-18 er der fernisering i RemisenBrande på maleriudstilling “Farver, natur og scenarier”, med værker af billedkunstner Helle Birkholm fra Horsens. Alle er velkomne, RemisenBrande vil være vært ved et glas vin og ved ferniseringen vil Helle Birkholm være til stede og fortælle om sin kunst.

“Farver, natur og scenarier”
Helle har valgt at kalde udstillingen for “farver, natur og scenarier”, da udtrykket i den ene del af udstillingen er postulerende, naivistisk og farverigt. Den anden del har natur og oplevelser, som omdrejningspunkt. Udstillingen løber til og med den 03.juni 2018.
Helle Birkholm er en meget alsidig billedkunstner, der ofte skaber værker med en intens farvepalet, med en undertone af surrealisme til eftertanke og refleksion.

Naturen er inspirationskilde
Helle Birkholm har i årenes løb haft mange soloudstillinger i offentlige bygninger og kunstforeninger. Det er også blevet til udstillinger på gallerier og sammen med Kunstnergruppen ”Kælderen” og ”Lines of Liberty”.
”Mine malerier er præget af, at jeg gerne eksperimenterer og leger ved staffeliet. Tit har det været et tema, der har optaget mig, til andre tider er det legen med farver og teknikker. Generelt er mit arbejde præget af klare farver, harmoni og glæde. Jeg maler såvel med akryl- som oliemaling. Naturen og den rejse, vi som mennesker oplever i vores liv, er min inspirationskilde”, fortæller Helle Birkholm.

På Helle Birkholms hjemmeside www. birkholmkunst.dk kan man se og læse mere om hende