Udstilling af Kunstmaler Kirsten Boldt

Kirsten Boldt er selvlært kunstmaler og har bl.a. haft atelierfællesskab med en flok skønne kvinder i en del år.
Hun har flere gange fået antaget malerier til den censurerede udstilling i Tørring-Uldum kunstforening, har afholdt separatudstilling i Galleri Bankgaard med temaet Sines digte og hun har malet URSTENEN, som har stået på torvet i Brande, stenen er dog midlertidig flyttet, der arbejdes på at finde en fast plads. Kirstens føler selv at de største opgaver har været at male til ”Sines digte”, og at male URSTENEN, hvor hun oplevede at hendes arbejde blev beskrevet, som ”at jeg malede Brandes DNA”.
Udstillingen i RemisenBrande har Kirsten valgt at dele op i forskellige temaer. Sine var mormor til brandeborgeren, Uffe Bjerre, og skrev de mest fantastiske digte i helt almindelige kladdehæfter. ”Sines digte” er dybe og reflekterende med tanker om livet og døden. Naturen har en stor plads hos Kirsten, hun lægger mærke til det meste og tager en del fotos, efterhånden smittede det af på hendes malekunst og opdagede glæden ved at male dyr, især måger og får, mågerne ses på flere af malerierne på udstillingen. Blomster har en ligeledes stor plads hos Kirsten. Hun har især en særlig kærlighed til valmuer og tulipaner og mærker livets brus i formerne og farverne.
Udstillingen kan opleves i RemisenBrande fra mandag den 8. maj til onsdag den 2. august 2017. Udstillingen kan opleves i RemisenBrandes åbningstid.