Udstilling ved Lund Dichmann Jensen

Fredag den 24. aug. fra kl. 16-18 er der fernisering på værket "En hyldest til de fritsvævende væsener. Fra alle os til jorden tyngede dyr og mennesker" i RemisenBrande af billedkunstner Lund Dichmann Jensen fra Brande. Alle er velkomne.
RemisenBrande vil være vært ved et glas vin og ved ferniseringen vil Lund Dichmand Jensen være til stede og fortælle om sin kunst.

Lund Dickmann bor og har sit galleri i Brande. Han har tegnet og malet siden han kunne holde på en blyant som helt lille Brandit. Gennem årene har han udstillet mange steder. Blandt andet på virksomheder og institutioner, og han har været med til maleevents på blandt andet Skanderborg Festival, og da der skulle samles midler ind til Urban Street Zone Brande.
"At male er en proces, som er styret af ens sind. Det er ikke altid til at vide, hvor det bevæger sig hen, da sindet løbende skifter retning i løbet af maleprocessen. Nogle gange maler jeg gamle skitser om til malerier. Andre gange lader jeg vilkårlige streger bringe malerierne til mig", udtaler Lund Dichmann. "Det er erfarede følelser omsat til symboler, farvelagt efter sindstilstanden i øjeblikket, inden akrylmalingen bliver klemt ud af tuben, som kommer til at omdanne den gamle remise til et eventyrland et sted mellem drømme og fantasi".
Mange af Lunds malerier viser dyr, mennesker og nogle gange engle.
"Englene kommer ikke fra et kristent syn. De er engle fordi, de holder hånden over mig, og de er altid kvinder, fordi det altid er kvinder, som har holdt hånden over mig gennem mit liv. Jeg kan også godt lide fugle som objekt, da de har noget at gøre med at kunne flyve og være fri. Altså det at have et evigt rum at bevæge sig i", siger Lund Dichmann.