Bound by Law

NY DATO // 3. november 2021 kl. 20.00

Livefænomenet Bound by Law er tilbage på landevejen og er klar til at ryste corona-kiloene af publikum.

For de fleste er Bound by Law stadig en velbevaret hemmelighed, men for de af os, som har været til koncert med bandet, er der ingen tvivl. Live er "bandet ikke bare gode - men er blandt de bedste herhjemme" som musikanmelderen fra Side 33 skriver.

Inspirationerne fra legender som Johnny Cash, Nick Cave og Ennio Morricone er tydeligt tilstede hos Bound by Law, men de har udviklet deres helt eget musikalske neo-western univers, hvor der er langt mellem de retskafne helte, og hvor de lovløse banditter udgøres af de internationale banker, olieindustrien og magtsyge politikere.

Med deres unikke cocktail af country, blues og boogie tordner Bound by Law afsted som et løbsk lokomotiv så fadøllene danser hen ad bordene. Den akustiske guitar får prygl og mundharmonikaen hyler længselsfuldt mod månen.

I sommeren 2020 udgav Bound by Law deres nye album XXX Doom & Gloom til stor ros fra anmelderne. Da mange af deres koncerter blev aflyst pga. Corona genoptager Bound by Law nu release-touren, så publikum får mulighed for at opleve de nye sange live.

Unummererede siddepladser.

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Ny Dato: Onsdag d. 3. nov. 2021 - kl. 20:00

Ikon for pris

ENTRÉ 150,- (+ BILLETGEBYR 10,-)