Brande Citys Hæderspriser 2023

Brande Citys Hæderspriser - nominerings- og hædringsarrangement den 21. september kl. 19.00 i RemisenBrande, Remisevej 1.

BRANDE CITY UDDELER HÆDERSPRISER

GRATIS EVENT - TILMELDING KRÆVES IKKE

Brande City har et særligt fokus på, at Brande skal være at godt sted at bo og komme til.

"Vi har sammenhold, fællesskab og trives. Vi anerkender også dem, der gør noget særligt eller ekstraordinært for byen og området"

Det er nu muligt at indstille kandidater til de fire hæderspriser. En uddybet og motiveret indstilling (5-10 linjer) sendes til forening@brandecity.dk senest søndag d. 10. september 2023.

Fælles for de fire priser er, at de gives til en person, flere personer eller en organisation/forening/virksomhed, som har gjort noget særligt eller ekstraordinært for Brande.

Modtager skal enten bo eller virke i det, der indtil 2006 udgjorde Brande Kommune eller repræsentere en forening eller virksomhed fra samme område.

  • Årets sportsforening - er til en forening, som har gjort noget unikt inden for sportens verden.
  • Årets sportsnavn – er til en træner, udøver eller frivillig, som har fået Brande på landkortet i sportens navn.
  • Kulturprisen – er til en helt særlig person eller forening, som har gjort noget ekstraordinært for kulturen.
  • Turismeprisen – er til en person eller flere personer, en forening eller virksomhed, som har gjort noget særligt eller bemærkelsesværdigt for turismen i Brande

Selve hædringsarrangementet finder sted torsdag den 21. september 2023 klokken 19.00 i RemisenBrande. Det bliver en helt særlig aften for alle de branditter, som hver dag gør Brande til et helt fantastisk sted at være og være en del af og som ønsker at anerkende modtagerne.

Denne aften vil der være et spændende program til at skabe rammen om arrangementet – prisuddelinger, underholdning, mulighed for at netværke – og lidt til maven. I kan godt begynde at glæde jer. Brande City har overraskelser og unikke oplevelser til jer. Vi håber mange vil være med til at hylde kandidaterne og prismodtagerne ved arrangementet. Alle er velkommen denne aften.

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Torsdag d. 21. sep. 2023 - kl. 19:00

Ikon for pris