Gadeteater - flaskejonglering og umulige tricks af Sitting Duck

Mikro-hændelser midt i kæmpe kaos og absurde løsninger med jonglering: Velkommen til åbningsfesten af baren Chiringuito Paradise!

Den belgiske duo Gonzalo Alarcóns og Joris Verbeerens specialiteter er flaskejonglering, fysisk komedie og umulige tricks!

Ikast-Brande kommune arrangerer gadefestival, hvor du vil opleve en forestilling i verdensklasse af Sitting Duck fra Belgien.
Gratis adgang for alle - og er for alle aldersgrupper
På pladsen foran Remisen ved drejeskiven
To forestillinger: kl. 13.30 og kl. 16.30
Varighed cirka 45 min.

De bruger slapstick, ulykker og objektmanipulation som kilde til deres komediescener i forestillingen instrueret af Christine Rossignol.

Man kan spore Rossignols inspiration til forestillingen hos de mest berømte klovne som Buster Keaton, Charlie Chaplin og Peter Sellers. Enkelt men dyb dramaturgi sammensættes med universelle karakterer i forestillingen. Kunstnernes helt unikke stil lægger sig tæt op ad slapstick-komedien, og opfylder samtidig kravene til en gadeforestilling. En række uforventet og morsomme mikro-hændelser i et scenarie af kaos og fiasko! Det hele blandes med spektakulær jonglering… og værsgo! Intet lander på det rigtige sted eller på det rette tidspunkt, men alt bliver reddet i sidste øjeblik i Chiringuito Paradise!

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Søndag d. 21. aug. 2022 - kl. 13:30
Søndag d. 21. aug. 2022 - kl. 16:30

Ikon for pris

GRATIS