Gospelkoncert og fællessang - gæsteoptræden af James Sampson

GOSPELKONCERT OG FÆLLESSANG

AALBORG GOSPEL KVARTET OG JAMES SAMPSON

Unummererede pladser
Remisen åbner kl. 18.00
Dørene til salen åbner kl. 19.00

Glæde! Energi! Sange om håb og tro. Melodier og tekster, som vækker både begejstring og eftertanke hos publikum. Gospelmusikken favner alle aspekter af livet og Aalborg Gospel Kvartet vil med garanti levere en levende og varm koncert med indlevelse og nærvær som rammer og favner publikum.

Aalborg Gospel Kvartet består af 4 professionelle musikere, som alle brænder særligt for gospelmusikken i deres virke. Aalborg Gospel Kvartet vil til en koncert synge en god blanding af kendte såvel som mindre kendte gospelnumre blandet med fællessang, så stemningen løftes og publikum involveres.

Aftenens gæsteoptræden er ingen ringere end James Sampson. Vi kan forvente autentisk soul og gospel.

Den amerikanske gospel- og soul-sanger James Sampson tog i den grad Danmark med storm, da han i 2001 vandt talentshowet Stjerne for en aften. Med en enorm sangstemme og en varm personlighed er James Sampson en meget populær og efterspurgt solist inden for både pop, soul og gospel.

Siden James Sampson var helt lille, har han optrådt og sunget verden over, bl.a. med koret Children of the World. Derudover har James Sampson udgivet flere albums med kendte numre som All I Want, Dream On og Me & Mrs. Jones, og han har også deltaget i det danske Melodi Grand Prix i 2007, hvor han opnåede en 2. plads.

James Sampson er kendt for sin store fløjlsbløde stemme og sin karisma, der charmerer publikum. Den talentfulde sanger har en enestående evne til at sprede en positiv stemning, der emmer af romantik, soul og gospel. Hans optræden på scenen er naturlig og nærværende, og som tilhører er man draget fra første tone.

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Torsdag d. 13. okt. 2022 - kl. 19:30

Ikon for pris

ENTRÉ 225,- (+ BILLETGEBYR 10,-)