Gratis koncert med Julie Maria

Remisen ønsker at fejre livet og inviterer til GRATIS KONCERT med sangerinden Julie Maria, onsdag d. 29. november kl. 20.00!

Gratis entré - tag alle jeres venner med og hent jeres gratis billetter her på siden.

Tak for opbakningen i 2023 og rigtig god jul.

Koncerten starter kl. 20.00
Unummererede siddepladser
Koncerten er uden pause - forsyn dig i baren inden koncertstart
Købte drikkevarer må gerne medbringes i salen
___________

✨ JULIE MARIA ✨

JULIE MARIA er en af landets mest roste og talentfulde sangskrivere; Danmarks poetiske popdronning med legesyge kompositioner og en stemme, der går lige i hjertet. Hun bliver kaldt ”en musikalsk én-kvindeshær” og har 7 anmelderroste albums bag sig. Julie Maria debuterede som 19-årig på Universal Records og har samarbejdet med navne som Tina Dickow, Steffen Brandt og Mads Langer.

Efter års transformation er Julie Maria ved at bevæge sig væk fra de mere hitprægede produktioner og ind i en ny kunstnerisk identitet. Hun vil bringe lys, og løfte vibrationer gennem musikken – i synergi med publikum – og hun lykkes i den grad med det. En unik scenekunstner, der på sin nye turné tager sin loop recorder med, og i det samspil kommer vi med garanti til at tabe kæben og åbne hjertet.

Koncerten er en del af projektet ”Places and People”, hvor Julie Maria har lavet en stedsspecifik musikvideo på 5 udvalgte midt-og vestjyske kulturinstitutioner, og efterfølgende afholder en intimkoncert på hver af de deltagende kulturinstitutioner. Musikvideoerne bliver løbende lagt ud på institutionernes og Julie Marias platforme. Projektet er udviklet af Fermaten, og samtlige koncerter afvikles i samarbejde med Fermaten. 

De deltagende institutioner er CHPEA Museum, Remisen, Bovbjerg fyr, Nørre Vosborg og Nordisk Teaterlaboratorium.

 “Julie Maria udgør en musikalsk én-kvindeshær. Jeg overgiver mig betingelsesløst” / Fyns Stiftstidende

“Julie Maria cementerer sig i den grad som et af dansk musik mest lysende talenter.” / AOK

”Legesyg, ligefrem, længselsfuld og langtidsholdbar. Fire ord, der starter med "L" parret med en hulens masse talent, og så får du … Julie Maria.” / Nomineret til P3 Prisen
 

Support for Julie Maria:

David Westen er en 30 årig sanger fra Brande, som har fået musikken under huden fra barnsben. Det startede i det kirkelige, men herefter prøvede han musicals af på Ikast-Brande Gymnasium, for så at blive signet sangskriver på GL Music i København, hvor han skrev til dj's og andre kunstnere, mens han stadig gemte de mest personlige til ham selv.

David spiller guitar og akkompagnerer med hans fløjsbløde stemme, som både bærer præg af hans fascination af 50'ernes crooner-ikoner, samt en moderne rnb-kant.

 

 

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Onsdag d. 29. nov. 2023 - kl. 20:00

Ikon for pris

GRATIS ENTRÉ - TILMELDING KRÆVES