LARS LILHOLT // STORYTELLER 2022

Intimt, hyggeligt og nærværende er vel de ord der bedst beskriver det set-up Lars Lilholt drager ud med, når han til efteråret igen tager på Storyteller-turné.
Oplev en koncert-aften med mange sange fra Lilholts store bagkatalog, krydret med historier og anekdoter fra de mange oplevelser på farten, om hvordan sangene bliver
til og meget mere…

Det stærke hold der backer Lars op er:
Eddi Jarl, trommer og kor
Gert Vincent, guitar og kor
Kristian Fogh, keyboards og kor
Mads Kjøller Henningsen, fløjte, drejelire og kor

Lars Lilholt er en folkekær dansk kunstner, der i årevis har kunnet samle alle generationer over hele landet. En erfaren sangskriver med et kæmpe stort talent for at bruge det danske sprog, og en evne til at kommunikere gennem enkle melodier med et rodnet dybt nede i både folkemusikken, rockmusikken og den klassiske musik. Lars Lilholt har solgt over 2 millioner albums, og har turnéret i efterhånden mange år. I halvfjerdserne med folk rock-legenderne Kræn Bysteds, og siden 1983 på spillesteder og festivaler med “De Lyse Nætters Orkester”, Lars Lilholt Band, samt med Johnny Madsen og Allan Olsen i bandet Dalton. Lars gæster også folk gruppen Rasmus Storm og spiller ind i mellem solo koncerter. I starten af 2022 har Lars turneret rundt i de danske kirker sammen med Shaka Loveless.

 

// SPISNING UDSOLGT //

Start din aften på Remisen med en lækker tapasanretning og et godt glas vin. Begge dele for kun 250,- pr. person. Spisningen starter kl. 18.00, så der vil være god tid til at nyde aftensmaden i hyggelige rammer, inden Lars Lilholt fuldender aftenen på magisk vis. Tilføj tapasspisningen når du har valgt koncertbilletterne.

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Fredag d. 28. okt. 2022 - kl. 20:00

Ikon for pris

345,- (+ Billetgebyr 10,-)