Lindy Aldahl - Husk lige hyggen!

UDSÆTTELSE // Foredraget med Lindy Aldahl er rykket fra torsdag d. 4. marts til onsdag d. 29. september 2021 kl. 20.00
Alle billetter er gyldige på den nye dato.
Oplev Lindy Aldahl - kendt fra DR udsendelsen 'Rigtige Mænd'!
Husk lige hyggen!

Det skræmmende ved diverse kure kan for mange være, at de får det indtryk, at de skal give slip på alle de ting, som de allerbedst kan lide: søde kager, en slapper på sofaen, fed mad og en iskold øl. I foredraget vil Lindy Aldahl gøre op med den tankegang, men han leverer det med en masse humor og sjov, så tilhørerne først og fremmest er garanteret en stor portion af gode grin undervejs.

Lindy Aldahl ved fra egen person, hvor tiltrækkende en usund livsstil med smøger og lidt for god mad kan være. Derfor skal du ikke forvente, at han giver råd med en løftet pegefinger, men han fortæller derimod, hvordan du kan kombinere det bedste fra begge verdener i din livsstil.

Foredraget vil tage udgangspunkt i Lindys egen bog "Husk lige hyggen" (2018), hvor han fortæller om sin livsstilsændring. Forandringen har betydet, at han har fået det bedre i sin krop, hans humør er blevet markant bedre, og han er blevet den far for sine børn, som han nu er stolt af.

Her bliver du ikke skræmt væk for en sundere livsstil. Bliv derimod inspireret til at få lidt flere grøntsager på tallerkenen og få brugt løbeskoene lige det ekstra. Det kan alt sammen gøres, uden at du absolut skal sige farvel til de ting, som du normalt vil kalde "forbudt".

- - -

Nummererede siddepladser
Showstart kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19.30

Foredrag

Ikon for Tidspunkt

Ny Dato: Onsdag d. 29. sep. 2021 - kl. 20:00

Ikon for pris

ENTRÉ 200,- (+ BILLETGEBYR 10,-)