OPEN STAGE // OPEN MIC I REMISEN

Så er artisterne på plads til første OPEN STAGE // OPEN MIC event i Remisen! Kom og støt de unge artister - gratis entre. Se programmet i linket ovenfor.

OPEN MIC er et uformelt koncept - så sidder du med et talent gemt i maven, DER BARE MÅ VISES TIL ANDRE, som du ikke lige fået skrevet til Lasse Wulff omkring? Meeen skal du liiige mærke temperaturen og mavefornemmelsen på selve aftenen, om du har modet? Så tag fat i en af OPEN STAGE arrangørerne under selve eventet - så finder vi et spot på tidsplanen til dig

Tidsplanen er vejledende, da omstilling til ny artist/band kan tage længere tid.

_________________________

 

Kom til gratis OPEN MIC i Remisen, hvor unge artister vil prøve scenen af med selvskrevne tekster, fed musik, lårklaskende jokes eller måske et digt eller poesi?

OPEN MIC er et af koncepterne under OPEN STAGE, som er et samarbejde mellem byens skatecenter Urban Street Zone Brande og kulturhuset RemisenBrande.

Målet er skabe et trygt miljø for unge kunstnere og åbne en scene, som kan være deres legeplads, og hvor de kan få lov til at inspirere andre unge. Derudover er målet at styrke det kulturelle netværk i byen og skabe et fællesskab, som der ikke opnås andre steder.

Alle er velkomne, unge som gamle. Og programmet vil ikke være det samme fra gang til gang. Der er derfor incitament for at komme til alle events og støtte de optrædende.

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Onsdag d. 15. sep. 2021 - kl. 17:00

Ikon for pris

GRATIS ENTRÉ