Rasmus Nøhr

LIGE NU FÅR DU EN DRINK PÅ HUSETS REGNING
Lige nu giver vi en drink på husets regning, når du køber koncertbillet. Du henter din gratis drink ved at oplyse dit navn i Remisens drinksbar.
(Der udskænkes kun alkohol til pers. over 18 år, og gyldigt billed-ID skal kunne fremvises. Der findes også alhokolfri muligheder. Du kan hente din drink inden koncerten eller i pausen)
 
Glæd jer til en koncert med alle de hjertelige skønne sange vi alle kender fra Rasmus Nøhr

Nummererede siddepladser på tribune
Koncerten starter kl. 20.00
Remisen åbner kl. 19.00
Doors kl. 19.30

Sommer i Europa, Det Glade Pizzabud, Retursekund, Lige Nu & Lige Her, Sød Musik. Dette er blot et udpluk af de mange sange, som han har fået danskerne til at synge med på. Siden sin debut i år 2004 har Rasmus Nøhr lavet 6 dansksprogede popskiver og han har spillet og sunget på et hav af musikscener, på festivaler og i koncerthuse.

”Jeg har aldrig taget billeder, jeg prøver at huske mit liv med hjertet i stedet. Herfra kommer sangene, som små anekdoter i tusind sorgsøde farver, som regel når jeg går ture, eller sidder med guitaren, og ryger min cigar. Jeg har for at modstå verdens vanvid, samlet landets dejligste musikere, i en skøn analog samhørighed. vi spilder rom på gulvet og påkalder vore forfædre, før vi går på scenen. Så kan jeg vist ikke beskrive det bedre. Jeg vil råde jer til, at bruge timerne før koncerten, med at mindes jeres kære, og mærke friheden strømme, og hvis I kan komme afsted med det, så dans lidt alene, bare fordi…”

Jeg håber vi ses, og god fornøjelse.. Rasmus Nøhr

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Fredag d. 12. maj. 2023 - kl. 20:00

Ikon for pris

ENTRÉ 250,- (+ BILLETGEBYR 10,-)