Remisens årlige julekoncert - Anne Linnet

// UDSOLGT //

Traditionen tro byder Remisen til julekoncert med julemiddag, som serveres i festlige rammer ved flotte juleborde, inden den enestående koncert med Anne Linnet. Remisen serverer et glas bobler ved ankomst. Læs menuen nedenfor.

ANNE LINNETS POPULÆRE JULEKONCERT KAN I ÅR OPLEVES I REMISEN

Publikum kan se frem til, når én af Danmarks største og mest folkekære sangere og sangskrivere besøger kirker og spillesteder landet over med sine populære julekoncerter.

Anne Linnet optræder igen i år med både sine juleklassikere og sange fra sit store bagkatalog, derstrækkersig over fem årtier. Anne Linnet må siges at være en af de mest alsidige og betydningsfulde artister vi har i Danmark.

Og det er derfor intet under, at den danske befolkning tager så kærkomment imod hende år efter år ved hendes julekoncerter. Linnet har igennem sin lange karriere udgivet musik indenfor et bredt udvalg af genrer, hvor hendes juleudgivelser formår at samle nationen hver jul. Om de kommende julekoncerter udtaler hun:

”Julekoncerterne er noget særligt - for der er brug for lys og lyspunkter i december. Julen er lysets og håbets fest, og jeg glæder mig til igen i år at dele julesangene og den stemning der opstår i kirkerummene, sammen med jer.”

Til november og december tager Anne Linnet publikum i hånden og synger julen ind, ved en lang række julekoncerter som man kender dem fra årene før. Det bliver varme og rummelige fortolkninger af både klassikere såsom ’Tusind Stykker’, ’Smuk Og Dejlig’ og ’Barndommens Gade’ og sange fra hendes mange årige musikalske virke, samt nogle af hendes smukke julesange som ’Lille Messias’ og ’Stjerne Over Bethlehem’.

Med sig har Anne Linnet sine trofaste følgesvende, den talentfulde pianist Jesper Bo Hansen på klaver og den kraftfulde stemme Julie Lindell på kor.

Anne Linnet har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne. Med et stort bag katalog og rollen som front person for diverse bands har Anne Linnet opnået anerkendelse for sine ærlige og åbne tekster samt sin lyst til at eksperimentere på tværs af musik genrer.

Senest har hun i november 2022 udgivet et firdobbelt-album kaldet ’SangeTil Livet’, et livsværk der består af 50 sange fordelt på de fire album. Anne Linnet betegner sangene som "skuffesange", da de ældste er skrevet i 2003, og ikke hidtil har været udgivet, og de er alle udarbejdet sammen med pianist Jesper Bo Hansen, så mon ikke publikum kan forvente at opleve et udvalg af disse ved de kommende koncerter.

 

Julemenu inkl. 1 glas velkomstbobler

Tilkøber du julemiddagen, starter spisningen kl. 17.30

To slags sild m. kapers og rødløg
Håndpillede rejer, hertil krydderurter, æg og syltede tomater
Paneret rødspætte m. remoulade og citron
Hønsesalat m. stegte svampe, urter, bøgehatte
Serveres m. rugbrød, madbrød, kiks, smør

Juleskinke m. puffede flæskesvær, dijon og farin
Salat af rødbeder, julesalat, valnødder
Krydret medister, hertil julekål, rødbeder, sennep og kanel
Confiterede andelår m. rødkålssalat

Ris a la mande m. kirsebærsauce

VELBEKOMME!

 

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Torsdag d. 30. nov. 2023 - kl. 20:00

Ikon for pris

ENTRÉ 325,- (+ BILLETGEBYR 10,-)