Street Art 2022

Dette år vender Street Art endelig tilbage til Brande.

Hvad er Street Art Brande?
Når der afholdes Street Art i Brande, summer byen af liv og kunst og glade farver.

En lang række topprofessionelle, internationale kunstnere indtager byen og udøver deres kunst i Brandes gader og på enkelte husgavle. Mens kunstnere er i gang med at forvandle byens gader til et farvestråelende kunstværk er der ofte mulighed for at deltage i mange andre aktiviteter.

Der har været børnenes egen Street Art, hvor børn under kyndig vejledning kaster sig ud i at prøve kræfter med Street Art-kunsten. På sognegården har der været Ikon værksted, hvor alle gratis kunne lave deres eget ikon, eller nyde en kop kaffe og kage i behagelige omgivelser.

Som gæst får du på en sådan weekend mulighed for at følge processen i kunstværker, som følger 3 forskellige kunstkategorier i. Weekenden afsluttes ved at der kåres en vinder af kunstværkerne.

Festivalen tiltrækker hen over sommeren op mod 50.000 mennesker, der kommer for at se og nyde de fantastiske kunstværker. En rigtig populær ting ved arrangementet er, at mange af ”malerierne” er udført som 3D billeder, hvor man kan ”indlægge” sig selv og blive fotograferet som en del af billedet.

På Remisen vil der også være en række af skønne oplevelser under festivalen.

Mere info og præcise tidspunkter følger.

Udstilling

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 25. jun. 2022 - kl. 8:00
Søndag d. 26. jun. 2022 - kl. 23:45

Ikon for pris