Trommerejsen m. Johnny Tromborg

Kom på trommerejse med Johnny Tromborg
https://www.tromborgtarot.dk/

Tromme rejsen er en gammel shamanistisk form for at se tingene i billeder. Forstå at alt er levende og har en form for sjæl som vi alle er en lille bitte del af.

Vi starter med en samtale, hvad handler det om, hvad tumler du med? Trommens lyd guider dig på en rejse for at møde dine kraft- og hjælpedyr. Det sker i en let trance tilstand (ikke hypnose) hvor du ved alt hvad der sker omkring dig. Formålet med rejsen er at se hvad din højere bevidsthed vil fortælle/vise dig, møde og se hvilke budskaber dine hjælpe/kraft dyr har til dig. Tolke deres budskaber, og hvordan det kan bruges.

Dyrene, Moder jord og Universet har ingen skjult dagsorden, men viser det enkle uden påvirkning af tankesindet, eks. "ja men, hvad nu hvis, dit og dat".

Fuldmåne og Nymåne

Trommerejse og meditation. En guidet rejse er individuel, også når det foregår i en gruppe. Både ved Ny og Fuld måne er der særlig stor energi. Formålet med rejsen er at samarbejde med jordens og Universets healende tiltrækningskraft.

Vi samles i en gruppe med tromme og sang og modtager jordens, månens og dyrenes kraft og energi i en tromme meditation.

Har du selv en tromme eller rasle, så medbring den gerne. Du vil også kunne låne trommer og rasler til aftenens arrangement. Det giver anledning til frigørelse af følelser og energi når vi i fælles forum slipper trommen og sangen løs.

Unummererede siddepladser.

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Ny Dato: Torsdag d. 9. sep. 2021 - kl. 19:00

Ikon for pris

ENTRÉ 150,- (+ BILLETGEBYR 10,-)