Covid-19

NÅR ØJEBLIKKE SKABES
tager vi ansvar

Kære gæster

På Remisen gør vi alt for, at vores gæster får en tryg og sikker oplevelse. Vi følger myndighedernes retningslinjer og udmeldinger ift. forsamling og events. Vi tager desuden alle de nødvendige forholdsregler for, hvordan man i denne tid kan benytte sig af Remisens mange tilbud.

Vi ser glædeligt frem til, når huset igen kan åbne de grønne porte d. 7. maj 2021.

Alle events i nedlukningsperioden vil blive aflyst eller flyttet til en ny dato. Ændringer og informationer omkring berørte events vil blive meldt ud på FacebookInstagram og her på hjemmesiden under de enkelte events. Har du billet til en af de berørte events, vil du blive kontaktet direkte. Du skal derfor ikke foretage dig noget.

 

Hvordan håndterer Remisen myndighedernes retningslinjer?

Til alle events og arrangementer gælder følgende retningslinjer:

  • Har du symptomer - bliv hjemme.
  • Er du ekstra udsat, skal du overveje, om du – ligesom alle andre steder i samfundet – vil tage del i større begivenheder.
  • Alle events afholdes for et siddende publikum, og der vil desuden altid være en stol imellem grupper. Du må derfor gerne sidde med dem/den, du ankommer med.
  • Til enkelte events vil det gælde, at hver anden stol automatisk er spærret.
  • Som gæst i Remisen skal du bære mundbind – dog ikke når du sidder ned.
  • Vi opfordrer gæster til at holde afstand og til at benytte opstillet håndsprit.
  • Remisens personale vil bære mundbind eller visir under alle arrangementer.
  • Toiletterne kan benyttes. Vi opfordrer til, at man holder god afstand til andre gæster.
  • Gæster må – ifølge myndighedernes retningslinjer – ikke synge med.
  • Vi opfordrer  alle – gæster på Remisen eller ej – til at downloade Smittestop-appen, så vi alle er med til at stoppe udbredelsen af Covid-19.

 

Retningslinjerne er ikke blot med til at sikre en tryg oplevelse for vores gæster – de sikrer også, at du er i minimal risiko for smitte, da du ikke kommer i nærkontakt med andre gæster.

Er dit besøg erhvervsrelateret?

Reglerne omkring forsamlinger er efter regeringens udmeldinger stadig på max. 5 personer. Der er dog undtagelser ift. konferencer og møder.

 

Fra Horesta og Danske Konferencecentre har vi fået denne information:

Forsamlingsforbuddet er fortsat på 5 personer (10 personer på Bornholm), men efter den undtagelse der er for 'Almindelig ophold og færden på en arbejdsplads, som er et naturligt eller nødvendigt led i udførelsen af det pågældende arbejde', så må man holde forretningsmæssige møder med mere end 5 personer - også på hotel/kursus/konferencecenter, hvis mødet skønnes til at være et naturligt eller nødvendigt led i udførelsen af det pågældende arbejde.

Det er den pågældende virksomhed, som skal foretage denne vurdering. Kurser er ikke omfattet af denne undtagelse.

https://blog.dkbs.dk/opdatering-nye-restriktioner-for-moder-og-konferencer/

 

Når I besøger Remisen skal I derfor sørge for at medbringe dokumentation. Dokumentationen skal forklare, hvorfor I skønner at jeres møde er et nødvendigt led i udførelsen af jeres arbejde. Vi er bekendt med at andre konferencecentre arbejder efter disse regler. Ansvaret for dokumentation er 100 % jeres, og måtte der komme et bødeforlæg, afholdes udgiften af jer.