Art by Me keramik workshop - Street Art i Remisen 2023

Remisen byder velkommen til Art by Me keramik workshop til Street Art i Remisen 2023!

Art by Me ligger i Aalborg, Horsens og Århus og lørdag d. 24. juni kl. 10.00-18.00 kommer de til Remisen, hvor man kan komme og vælge og betale for sit keramik, og så bare sætte sig i Remisens hyggelige omgivelser og lade kreativiteten tage over. Det er en hyggelig aktivitet for både børn og voksne, hvor man laver sit helt eget unikke stykke keramik.

Efter workshoppen bliver al keramikken samlet, hvor det bringes til én af Art by Me's caféer og skal brændes.

Om Art by Me:

Mette Fruensgaard og Annette Terp er grundlæggerne bag Art by Me. Vi mødte hinanden i tandplejen, hvor vi hurtigt blev rigtig gode veninder. Snakken gik tit på, at vi godt kunne tænke os at lave noget andet og skabe et kreativ univers. På en rejse til en storby opdagede vi et nyt koncept: at male på keramik. Vi tilføjede en masse hygge til konceptet og langsomt blev vores tanker og drømme til virkelighed.

Vi har en vision hos Art by Me, om at skabe et kreativt, hyggeligt og stressfrit univers, hvor alle kan finde ro og nærvær i nuet. Det er nemlig vigtigt en gang imellem at tage en pause fra hverdagens mange opgaver, pres og ansvar og bare nyde at være tilstede med dem man holder af. Vi drømmer stort, og vi ønsker at give alle mennesker denne oplevelse i Danmark såvel som resten af verden. Uanset kultur og lokation, mener vi, at alle bør have muligheden for at fordybe sig kreativt og mærke den ro man får.

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 24. jun. 2023 - kl. 10:00

Ikon for pris