Erhverv

NÅR ØJEBLIKKE SKABES
og horisonter udvides

På RemisenBrande er der højt til loftet og plads til indtryk og store tanker. Her mødes erhvervslivet til kurser, konferencer, strategidage og møder.

Vi står for fuld optankning af mad, drikke og inspirerende omgivelser, så I kan koncentrere jer om at tænke kreativt og visionært.

Det siger vores gæster

Vi har allerede lagt ramme til et hav af uforglemmelige øjeblikke.

format_quote

I disse tider, hvor mødet mellem mennesker stadig er vigtigt, men hvor det skal foregå på en anden måde end tidligere, kunne jeg i smukke rammer, med god plads og professionel håndtering, afvikle et møde hos RemisenBrande, hvor deltagerne følte sig trygge og taget godt imod. Tak for det.

- Mette Gottlieb, VisitHerning

format_quote
format_quote

Som samarbejdspartner med Remisen Brande, er intet overladt til tilfældighederne. Det professionelle personale sørgede for de bedste forudsætninger for at jeg kunne udføre mit arbejde, og derudover blev mine forespørgsler behandlet meget hurtigt og mine spørgsmål blev besvaret på en meget behagelig måde. Et skønt sted at komme, og meget søde mennesker at omgås med.

- Alexander Buch, fotografisk virksomhed

format_quote
format_quote

Tak for rigtig god behandling, gode lokaler og god mad. Det var en fornøjelse at være et sted hvor alt fungerede og vi kunne koncentrere os om vores arbejde – Jeg vil helt klart anbefale jer til andre.

- Karen Lykke, Siemens

format_quote

Gå på opdagelse i RemisenBrande

Prøv vores virtuelle rundvisning og dan et overblik over RemisenBrandes lokaler

Uforpligtende forespørgsel

Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud