Selskaber

NÅR ØJEBLIKKE SKABES
Til Uforglemmelige fester

RemisenBrandes spændende og rustikke lokaler er oplagte til bryllupper, fødselsdage, jubilæer, konfirmationer, receptioner, julefrokoster og mange andre typer arrangementer.

Når der skal festes og fejres med familie og venner, er rammerne for en uforglemmelig dag eller aften sat på RemisenBrande. Her kan I mødes helt op til 300 gæster og nyde både den gode stemning, de smukke lokaler og den gode mad.

Vi ved, hvad der skal til, når dejlige minder og øjeblikke skal skabes. RemisenBrande er populær til både bryllup, fødselsdag, konfirmation, barnedåb og mindehøjtideligheder. Vi står for den fulde planlægning, så du kun skal tænke på at nyde øjeblikket.

 

Book selskab

Det siger vores gæster

Vi har allerede lagt ramme til et hav af uforglemmelige øjeblikke.

format_quote

Vi er meget glade for vores fest, som vi holdt på Remisen.

De skønne og rustikke lokaler satte en god ramme for festen, hvilket vores gæster også bemærkede. Maden var meget lækker og veltilberedt.

Eventkoordinatorerne var imødekommende, professionelle og lydhøre over for vores ønsker og alt klappede på dagen. Vi kunne bare slappe af og nyde vores fest.

- Tinna og Esbjørn

format_quote
format_quote

Vores datter Emilie havde en fantastisk konfirmationsfest på Remisen. Mange af vores gæster har rost de flot dækkede borde og det professionelle personale på Remisen.

Som værter kunne vi og vores gæster koncentrere os 100% om fejringen af Emilie, i sikker forvisning om at I, fra start til slut, havde det kølige overblik.

Og tak for hjælpen igennem hele planlægningen af dagen. Vi vil varmt anbefale jer – og har allerede booket konfirmation hos jer om 2 år!

- Dorthe Alminde

format_quote
format_quote

Kære alle ansatte på Remisen!
TUSIND TAK for en fantastisk fest, for et fantastisk benarbejde, fantastisk samarbejde og fantastisk gennemførelse. Vi har nydt hver en samtale, hver en mail og hvert et smil fra Jer alle! Aldrig har vi oplevet bedre indlevelse og inddragelse - vores kobberbryllup blev en unik fest - en fest hvor øjeblikke skabes - TAK!

- Birthe Borch Lindholm Luckmann

format_quote

Gå på opdagelse i RemisenBrande

Prøv vores virtuelle rundvisning og dan et overblik over RemisenBrandes lokaler

Uforpligtende forespørgsel

Bliv kontaktet med et uforpligtende tilbud