Brande City Gavekort

Gavekortbevis til Brande City - modtag et flot gavekortbevis

Her kan du online købe et gavekortbevis til Brande City.

Gavekortbeviset modtager du som en PDF-fil eller som sms, med det samme. Du kan også vælge at gavekortbeviset sendes direkte til den, som du ønsker at give en gave. Dette vælges, når du udfylder modtagermail eller mobilnummer, på bestillingen.

Vælg mellem flere layouts. Gavekortbeviset printes og afleveres hos en af gavekort udstederne: Brande Brillecenter Storegade 32 eller RemisenBrande Remisevej 1, som omveksler gavekortbeviset til et almindeligt gavekort.

Køb gavekortetbeviset her

Fysisk gavekort

Ønsker du i stedet at købe et fysisk gavekort til Brande City, kan du besøge os på Remisevej 1, hvor vi gerne udsteder et fysisk gavekort.

Der pålægges et gebyr på kr. 15,00 pr. gavekort. Kortet er inkl. flot gaveindpakning. Gavekortet er simpelt at bruge, da betalingerne sker via butikkernes dankortterminal. Gavekortet kan udstedes på alle beløb fra kr. 100 kr. - 3.000 kr.

På gavekortet vises et udsnit af det kendte gavlmaleri i Borgergade, med titlen ”Sagnet om Brande Kirkes tilblivelse” af Finn Birkelund – http://www.finnbirkelund.dk/

Har du brug for at tjekke din saldo, kan du gøre det her:

Tjek saldoen på dit gavekort her