Croquis tegning - Street Art i Remisen 2023

⚡️ Velkommen til Street Art i Remisen 2023 ⚡️

I weekenden d. 24. - 25. juni bliver Remisens arealer både ude og inde fyldt med kunst, livemusik, workshops, mad, drikke, fed stemning og meget mere. Vi har vendt og drejet ordet ART, og udvider i år med bodyART. Så om lørdagen har vi bl.a. CROQUIS TEGNING på programmet.

Croquis tegning v. Jysk croquis til Street Art i Remisen

Lørdag d. 24. juni kl. 14.00
Varighed: 60 min.
Sted: Remisens Teatersal
Dørene til salen åbner kl. 13.45

Jysk Croquis vil tage dig igennem den franske tegne stil, der kan minde meget om skitsetegning af nøgne modeller, men kan også være tegninger, der er meget virkelighedstro og autentiske.

Men hvad går croquis ud på? Det handler i bund og grund om at fange stemningen i kroppen, stemningen i den situation kroppen befinder sig i. Croquis tegning er en meget stemningsfyldt disciplin. Det ses også ofte på resultatet af tegningerne.Selv om man ikke er erfaren tegner, så er det nemt at skabe en stemning i tegningen, der fylder mere end papiret det er tegnet på.

Der tegnes både efter en mandlig og kvindelig model til eventet. Så der vil være rig mulighed for at tegne og fordybe sig.
Billetten inkluderer materialer. Alle deltagere modtager et clickboard med papir og materialer.

Kom til et sjovt og spændende event til Street Art i Remisen og få en ekstra ordinær oplevelse. Hvem skal du dele oplevelsen med?

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 24. jun. 2023 - kl. 14:00

Ikon for pris

ENTRÉ 85,- (+ BILLETGEBYR 10,-)