EU Valgdebat 2024

EU Valgdebat - FREMTIDENS EU MED AFSÆT I MIDT- OG VESTJYLLAND

Arrangement er åbent og gratis for virksomheder, foreninger, organisationer og kommuner.
Tilmeldingsfrist 22.04.24 Kl. 12:00
Tilmeldingslink https://brmv.nemtilmeld.dk/110/

Business Region MidtVest inviterer i samarbejde med Dansk Industri til EU valgdebat, hvor vi ønsker at sætte fokus på EU’s indflydelse på vores område.

EU har stor betydning for Midt- og Vestjyllands erhvervsliv og de fælles indsatser, der samler kommunerne i Business Region MidtVest. Hvordan kan vi få EU- politikerne til at stille skarpt på de stedbundne interesser, vi arbejder ud fra her i vores område? Og hvordan kan vi i endnu højere grad gøre EU til en aktiv medspiller i udviklingen af Midt- og Vestjylland? Den debat håber vi, at du har lyst til at være en del af

Mandag den 29. april 2024 kl. 16.00-19.00 på Remisen i Brande.

Til arrangementet vil du blive klogere på vores område, vores holdninger og hvilket fremtidigt EU vi ser ind i med oplæg fra Dansk Industri, Central Denmark EU Office og Epinion. Du vil komme helt tæt på de danske EU-politikere, som stiller op til EU- Parlamentsvalget 2024, og få mulighed for at stille dem spørgsmål. Tidligere TV- vært, journalist og oplægsholder Tine Gøtzsche vil styre slagets gang og lede os igennem debatten, hvor kandidaterne bliver bedt om at diskutere nogle af de emner, der særligt fylder i Midt- og Vestjylland.

Arrangementet er også din mulighed for at møde erhvervsfolk, organisationer, foreninger og politikere fra de syv kommuner, der udgør Business Region MidtVest.

Tryk her for at se hele programmet

Foredrag

Ikon for Tidspunkt

Mandag d. 29. apr. 2024 - kl. 16:00

Ikon for pris

GRATIS - TILMELDING KRÆVES