GRATIS // OPEN STAGE - med lokal guest star

En ny spændende OPEN STAGE koncert er i vente! Fredag d. 3. februar 2023 kl. 19.00 kan du opleve up-coming talenter i RemisenBrande. Helt gratis!

Vi har nu fået opvarmningen på plads, som er rapduoen Semi Fuxked. Vi håber, I vil tage godt i mod dem. De varmer op for lokal GÆSTE PERFORMANCE: Emma Lihle, som du måske kender fra MGP 2022, hvor hun vandt med sangen HATER 🤩

Koncerten starter kl. 19.00 - 21.00.
Stående arrangement i husets Teatersal.
PROGRAM HER

EMMA LIHLE - Ny Stjerne, på den Danske Musikhimmel

15-årige Emma Lihle, tager på solo TOUR 2023 med egen danser. Emma vandt MGP22 med hendes sang Hater, som blev en landeplage. Emma var på landevejen mere end 30 gange i løbet af 2022.Her kan bl.a. nævnes DR Koncerthuset, SMUKFEST, Langelandsfestival, Tall Ships, VIG Festival, Samsø Festival, Vilde vulkaner mm. Emma er meget inspireret af Cecilia & Natasja. Hun har lavet flere numre med top producer Pharfar, som du kan glæde dig til at høre. Emma har også sunget titelmelodien til Babylons Stol 2, som køre på Ramasjang TV. Emma medvirker også i tv serien – Helt Ny.

 

OPEN STAGE

Open Stage er et samarbejde mellem byens skatecenter Urban Street Zone Brande og kulturhuset RemisenBrande, som ønsker at bringe endnu mere til kulturlivet.

Målet er skabe et trygt miljø for unge kunstnere og åbne en scene, som kan være deres legeplads, og hvor de kan få lov til at inspirere andre unge. Derudover er målet at styrke det kulturelle netværk i byen og skabe et fællesskab, som der ikke opnås andre steder. Alle er velkomne, unge som gamle.

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Fredag d. 3. feb. 2023 - kl. 19:00

Ikon for pris

GRATIS ADGANG - KRÆVER TILMELDING