Jørgen Skouboe Møller - Nak & Æd - efterfulgt af Jagt og Mad i Norden

RemisenBrande præsenterer foredrag med: Jørgen Skouboe Møller

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk.

I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om Jagt og Mad. Udover jagt har Jørgen en stor passion for pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og ikke mindst biavl.

Nak & Æd

I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han om sit arbejde og om sin holdning til jagt.  Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med når Jørgen holder foredrag?

Jagt & Mad i Norden

Jørgen fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores Nordiske brødres jagtkultur. Jagten på White Tail i Finland var en jagtform, som Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor Moskus oksen. Vi skal også høre om jagten på Urfuglen i Sverige, Rensdyret på Island, Mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter Helleflynder på Lofoten der ligger 350 km ude i Norskehavet.

Nummererede siddepladser
Remisen er åben en time før foredraget starter
Doors kl. 18.30

Foredrag

Ikon for Tidspunkt

Torsdag d. 22. feb. 2024 - kl. 19:00

Ikon for pris

ENTRÉ 250,- (+ BILLETGEBYR 10,-)