Julekoncert 2024

FOR FEMTE ÅR I TRÆK: CAROLINE HENDERSONS JULEKONCERTER VENDER TILBAGE

Gør dig klar til årets mest fortryllende JULEKONCERT OG JULEFROKOST i Remisen – det er tiden til at sikre dig billetter til en uforglemmelig julefejring i 2024!

Selvom det måske virker tidligt, er det nu, du kan sikre dig billetterne til julekoncerten og julefrokosten. Julekoncerten i Remisen er ikke bare en begivenhed; det er en stolt tradition, og billetterne flyver hurtigt af hylderne!

Det er altså nu, du kan få krydset af i kalenderen for den ultimative juleoplevelse den 30. november kl. 15.00.

År efter år er publikum vendt tilbage til Caroline Hendersons stemningsfulde julekoncerter. Faktisk så mange gange, at konceptet i julen 2024 kan fejre 15-års jubilæum. Sammen med sit faste hold bestående af pianist Nikolaj Hess og guitarist Gustaf Ljunggren, vil Caroline Henderson vedligeholde den samlende tradition i smukke rammer landet over.

Caroline Henderson udtaler om årets julekoncerter:

”At være på julekoncert turné i nogle af landets mange smukke kirker, danner rammen om samhørighed og lys i årets mørkeste tid - en tid som for mig også repræsenterer den tradition og det fine fællesskab, publikum og jeg har bygget op gennem de sidste 15 år!”

I tråd med netop traditionen, kan publikum se frem til en helt særlig koncert med en sætliste bestående af sange fra ind- og udland, som i kirkens unikke rum med plads til Caroline Hendersons imponerende vokal, vil få luft under vingerne.

”Det er en gave at få lov til at dele musikken, lyrikken, historikken med Danmarks kærligste publikum og følelsen af at være én kæmpe stor familie der stimler sammen år efter år ved juletid varmer mit hjerte usigeligt.

Glæder mig til, endnu en gang at møde jer alle derude og byde både velkendte og nye ansigter - hjerteligt velkommen”.

Gennem årene har Caroline Henderson markeret sig som en af de stærkeste sangerinder i nyere dansk musikhistorie med et musikalsk udtryk, der henter inspiration i både jazz, blues pop og elektroniske toner. CV’et byder på alt fra sanger til skuespiller på både teaterscenen, og i TV-serier både i ind- og udland.

Men vent, der er mere! Gør din juleoplevelse komplet ved at tilkøbe billetter til den lækre julefrokost, der starter kl. 12.30. Vores menu er sammensat med omhu for at pirre dine smagsløg og skabe den perfekte ramme om julehyggen (begrænset antal). Og selvfølgelig er der inkluderet en snaps. Se menuen nedenfor.

Gør dig klar til en begivenhed fyldt med julemagi, musik og lækker mad i hjertet af Remisen. Billetsalget er allerede i gang – tøv ikke, for juleglæden venter ikke!

 

Julefrokost 2024

Ønsker du at starte festen ud med en lækker julefrokostmenu inkl. 1 snaps? Så tilkøb billet til julespisningen (starter kl. 12.30), når du køber din koncertbillet.

Menuen som er inkl. 1 snaps kan du se her:

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 30. nov. 2024 - kl. 15:00

Ikon for pris

ENTRÉ 325,- (+ BILLETGEBYR 10,-)