Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel

Remisen præsenterer

Lars Hjortshøj og Benjamin Koppel

Halvt fuldendt
- Tanker fra et umage venskab
En samtale mellem Hjortshøj og Koppel

Benjamin Koppel og komiker Lars Hjortshøj inviterer jer til en fornøjelig aften, hvor de deler deres unikke venskab baseret på deres nyeste bog, “Halvt fuldendt – Tanker fra et umage venskab”.

Gennem årtier har disse to kunstnere turneret og underholdt publikum på utallige scener i hele landet. Men det var først for et par år siden, at de tilfældigt stødte på hinanden i en hotelbar i Århus og begyndte at udforske en helt ny dimension af venskab.

Med deres karakteristiske nysgerrighed, dedikation og humor, som også præger deres professionelle arbejde på scenen, udforsker de en række spørgsmål: Hvad er egentlig meningen med small talk? Skal alt have en praktisk anvendelse? Er frygten for tab større end kærligheden til New York? Og kan man dø på scenen?

Lars og Benjamin erkender, at der er mange ting, de ikke forstår. Men gennem deres personlige fortællinger, undrende spørgsmål og filosofiske refleksioner, udforsker de venskabets betydning og kompleksitet. De berører emner som kærlighed, forfængelighed, mobning, kæledyr, stilfuldt hår og de små glæder i livet.

Alt dette gør de for at undersøge, hvordan det er at opnå et vigtigt og øjenåbnende venskab på et tidspunkt i livet, hvor de fleste allerede har de venner, de har brug for.

Nummererede siddepladser
Remisen er åben en time før foredraget starter
Foredraget er inkl. en pause

Foredrag

Ikon for Tidspunkt

Ny Dato: Onsdag d. 30. okt. 2024 - kl. 19:00

Ikon for pris

ENTRÉ 250,- (+ BILLETGEBYR 10,-)