Morgen-yoga v. Charlotte D. Therkelsen - Street Art i Remisen 2023

⚡️ Velkommen til Street Art i Remisen 2023 ⚡️

I weekenden d. 24. - 25. juni bliver Remisens arealer både ude og inde fyldt med kunst, livemusik, workshops, mad, drikke, fed stemning og meget mere. Vi har vendt og drejet ordet ART, og udvider i år med BODYart. Der vil bl.a. være croquis tegning, hvor du kan tegne efter nøgne modeller, Remisens tattoo salon, hvor du kan få permanent kropskunst, og begge morgener starter vi ud med at strække kroppen, så vi er klar med ny energi til MORGEN-YOGA v. Charlotte D. Therkelsen.

Yoga er en fantastisk måde at starte dagen på. Vi vækker kroppen med åndedrætsøvelser, små dynamiske yogaserier og rolige stræk og slutter af med afspænding. Yoga får energien til at flyde i kroppen. Efter yoga føles din krop glad, let og sund og du vil være klar til at tage fat på resten af din dag.

Øvelserne til dette arrangement er valgt så alle kan være med, begyndere som øvede. Så har du aldrig prøvet yoga før, men er nysgerrig på hvad yoga kan - kom bare.

Underviseren disse dage er Charlotte Dissing Therkelsen, som gennem de sidste mere end 10 år har undervist i hatha yoga på fuld tid for AOF Syd- og Midtjylland.


Lørdag d. 24. juni kl. 9.30 - 11.00
Søndag d. 25. juni kl. 9.30 - 11.00
Sted: Remisens Teatersal


Medbring: Yogamåtte samt evt. et tæppe og en pude.
Kom i behageligt tøj du kan bevæge dig i og gerne 10 minutter før vi starter, så der er tid til at alle finder en plads og får måtterne rullet ud.

Husk at tilmelde dig, senest dagen inden.
Pris: 100 kr. pr. gang som betales via mobile pay på 25215577. Ved betaling oplyses navn samt hvilken dag, du ønsker at komme.

 

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 24. jun. 2023 - kl. 9:30
Søndag d. 25. jun. 2023 - kl. 9:30

Ikon for pris

TILMELDING SENEST DAGEN INDEN: 100 kr. pr. gang, betal via mobile pay på 25215577