Per Chr. Frost & Band

Grundet den store smitterisiko ved forsamlinger, samt ikke mindst frygten herfor, så ser BrandeRocker sig desværre nødsaget til at aflyse koncerten med Per Chr. Frost d. 21. januar.
Alle, der har købt billet til koncerten, er blevet kontaktet direkte og får naturligvis billetprisen tilbage. 

Fredag d. 21. januar 2022 kl. 20.00
Dørene åbner kl. 19:00
Unummererede siddepladser

PER CHR. FROST & BAND

Efter nogle yderst succesfulde festivalsæsoner med Per Chr. Frost tilbage som hhv. kapelmester og guitarist for GNAGS og derudover også indspilningen af et spritnyt GNAGS album - er det igen blevet tid til en turné i eget navn for én af Danmarks mest kendte og anerkendte musikere og hans forrygende band.

Med 7 soloalbums i bagagen sætter Frost og hans musikere spilleglæden i højsædet. De er garanter for sublimt samspil og fængende musikalsk mangfoldighed i krydsfeltet mellem R&B, rock, funk, singer/songwriter, reggae, blues, jazz og en lejlighedsvis afstikker til GNAGS' repertoiret.

"De sidste par år har meget stået i GNAGS tegn, hvor jeg har fungeret som guitarist, kapelmester og producer, men et par mindre turnéer med mit eget repertoire og band er der også blevet tid til. Senest i 2018 hvor jeg fik bekræftet at de 9-10 år jeg har været i gang med min solo-ting har bragt mig selv og bandet på et niveau hvor sangene, instrumentalnumrene og samspillet hver aften når nye højder. Det er til stor glæde og fornøjelse - ikke mindst fordi vi mærker en meget positiv respons og stigende interesse fra publikum og arrangører alle de steder vi har besøgt"

Per Christian Frost har medvirket på over 180 danske albumudgivelser - en enestående bedrift der samtidig betyder, at de fleste større solister i Danmark fra hans egen generation i et eller andet omfang har haft gavn af hans udtryksfulde spil som guitarist, bassist eller producer.
Udover 25 år i GNAGS er han mest kendt for længerevarende engagementer med Lis Sørensen, Sanne Salomonsen, Anne Dorte Michelsen, Poul Krebs og Allan Olsen.
I 1997 optrådte han med B.B. King ved blues-kongens besøg i Aarhus.
I 2005 modtog Per Chr. Frost den prestigefyldte Ken Gudman mindepris og har qua sit medlemskab af GNAGS modtaget flere Grammyer. Derudover har han været kapelmester ved adskillige store arrangementer ? bl.a. Skanderborg Festivalens 25 og 30-års jubilæum samt flere andre TV transmitterede koncerter.

Bandet:
Per Chr. Frost: guitar/vokal
Lars Daugaard: trommer (Savage Rose, Poul Krebs, GNAGS m.fl.)
Peter Dencker: keys (TV2, Bruce Guthro m.fl)
Henrik Møller Pedersen: bas (Anne Dorte Michelsen & Maria Bramsen, Ida Corr m.fl.)

Arrangør: BrandeRocker i samarbejde med RemisenBrande

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Ny Dato: Fredag d. 21. jan. 2022 - kl. 20:00

Ikon for pris

Entré 250,- | 200,- (+ billetgebyr 10,-)