Thomas Buttenschøn - Intimkoncert

RemisenBrander åbner den 3. oktober dørene for intimkoncert med Buttenschøn kl. 20.00 (dørene åbner 19.30).
Unummererede siddepladser

THOMAS BUTTENSCHØN SOLO - DOIN' MY DRUGS

"I 2012, året efter min ældste søn var blevet født, startede jeg en rejse. En rejse der har været hård, og som langt fra er færdig endnu. Jeg besluttede mig for, at jeg ville fortælle min historie egen historie. En historie om Aids, død, håb og kærlighed. Jeg mistede begge mine forældre alt for tidligt, og var selv ekstremt heldig, at overleve indtil medicinen kom. I dag kan jeg ikke overføre virus, fordi jeg er velbehandlet. Begge mine børn er sunde og raske. De er ikke smittede, fordi jeg smitter ikke.

Den er den historie, jeg gerne vil fortælle. Jeg vil være med til at oplyse, og give håb til de store dele af verden, som endnu ikke ved, at hiv ikke er en dødsdom, men det er noget vi kan nedkæmpe i fællesskab. Men der er desværre rigtig lang vej endnu.

Jeg tror på at Hiv kan udryddes globalt. Men det er en sej og opslidende kamp, fordi der er så meget uvidenhed og tabuisering om netop dén her lorte sygdom.

Den amerikanske film instruktør Tyler Q Rosen, har fulgt mig i en årrække. Han har været med mig på mine utallige ture til Afrika, og det kom der til sidst en film ud af det. Den havde premiere på CPH:DOX d. 24/3-2019 til et totalt udsolgt arrangement.

Samtidig med filmen producerede jeg i samarbejde med den 16 gange Grammy Award vindende amerikanske producer Thom Russo på albummet Doin´ My Drugs, som udkom i efteråret 2019.

Koncerten Doin´ My Drugs vil følge i samme spor som mine tidligere solokoncerter og jeg glæder mig til at møde jer."

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Lørdag d. 3. okt. 2020 - kl. 20:00

Ikon for pris

200,00,- + billetgebyr (10,00,-)