Christian Fuhlendorff

(Til jer, der har fat i et af vores fysiske kulturprogrammer. Trykfejl på vores fysiske kulturprogram: der står d. 19. september 2024. Showet med Christian Fuhlendorff er fredag d. 13. september 2024 kl. 19 🎉)

Remisen præsenterer
Christian Fuhlendorff - ÆRLIG TALT 2024

“ÆRLIG TALT” er mit nye solo-show. Jer, der har set mig før, ved hvad I går ind til. Men jer der ikke har, kan jeg fortælle, at min standup komik bedst kan beskrives som artig, ufarlig og alle mine jokes er familievenlige… Har du set “DET SJOVT”, mit sidste anmelderroste (og bedst-sælgende) show, så er “ÆRLIG TALT” ligesom dét, bare endnu sjovere.

Jeg er jo blevet 40 år siden sidst. Min datter har fået en hest, jeg har været på endnu en all inclusive ferie og ALLE fester er nu officielt blevet skiftet ud med par-middage og forældremøder - alligevel har jeg aldrig været et sjovere sted i livet. På toppen af rutchebanen. Midt i det hele! Midt mellem fødsel og død. Fanget midt mellem de to mest irriterende og bedrevidende mennesketyper der findes - nemlig unge og gamle. Født i 80’erne, flasket op på “du-kan-blive-lige-hvad-du-vil!”-illusionen og krydret med et godt drys “livet-handler-om-at-være-lykkelig”, gør jeg status over første halvdel af mit liv og tager hul på anden del. Tidspunktet kunne ikke være bedre.

Jeg er for gammel til at være lykkelig-naiv og for ung til at være fuld af visdomsord. Jeg lever i en verden, jeg kender bedre dag for dag - men forstår mindre og mindre. Det er perfekt til komik! Der bliver nul sange, fyrværkeri eller udklædning, lover jeg, bare en omgang god gedigen stand up.

Ærlig talt, så er det på den scene, jeg de sidste 20 år har hørt hjemme. Så hvis du har lyst til at høre en tyndfed, tyndhåret og tyndbelæst 40-årig familiefars pessimistiske perspektiv på tilværelsen, så er det nok det sjoveste og mest ærlige comedyshow, du kommer til at se i 2024.

Der skal grines, før vi dør.

Nummererede siddepladser
Remisen er åben en time før showet starter
Doors kl. 18.30
Spisning kl. 17.00 (tilkøb, min. 6 pers.)

 

Er I en gruppe på min. 6 personer?

Der er første klasses underholdning, når Christian Fuhlendorff først går i gang. Men hvorfor ikke starte aftenen ud tidligere? Er I en gruppe på min. 6 personer, kan I tilkøbe social dining med lækker tapas med hjemmebagt brød. Vi gi'r et glas velkomstbobler. Og så er det ellers bare hygge og god mad i Remisens unikke rammer, inden Fuhlendorff fuldender aftenen.

Spisning starter kl. 17.00

Billetter til spisning tilkøbes, når du køber showbilletter. Ellers kan du kontakte os på mail@remisenbrande.dk

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Fredag d. 13. sep. 2024 - kl. 19:00

Ikon for pris

ENTRÉ 295,- (+ BILLETGEBYR 10,-)