I kontakt med de døde - Klarsynsaften v. Marianne Larsen

Kom til en spændende Klarsynsaften i selskab med den åndelige Verden på Remisen

Eventet foregår kl. 19.00-21.00
Unummererede siddepladser
Dørene til salen åbner kl. 18.30
Remisen åbner kl. 17.30


Klarsynsarrangementet begynder med praktiske oplysninger, og derefter vil Marianne Larsen fortælle om sig selv og hendes spirituelle arbejde.

Efterfølgende vil Marianne Larsen både med seriøsitet og humor demonstrere sine psykiske evner, og derved skabe kontakt til den åndelige verden og lade afdøde/sjæle komme igennem og/eller Personlig Clairvoyance. Marianne vil give budskaber videre til pårørende iblandt publikum. Ofte laver hun forarbejde med kontakt til Sjælene inden selve klarsynsaften, for sjælene/ånderne ved godt hvem der møder frem den pågældende dag. Deltagelse kun for personer over 18 år. 

OM MARIANNE: International Spirituel Clairvoyant Medie, Healer og Trancemedie. Marianne Larsen har mere end 30 års erfaring indenfor det spirituelle. Hun har kunder i mange lande, og i øvrigt været i Grønland 8 gange indenfor de sidste 5 år både for at arbejde med det spirituelle, men også for at udforske det spirituelle. Hun tager desuden til Grønland igen inden året er omme. 
Marianne Larsen afholder workshop, husrensning/åndelig aktivitet i bygninger, store klarsynsaftener, clairvoyance uddannelse og personlig clairvoyance/åndelig kontakt, Healing og en masse andet. Hun har arbejdet intensivt i spirituelle cirkler i mange år.

Marianne Larsen har deltaget i TV program: Single Kvinder med Kaare Sand. Efterfølgende takkede hun nej tak til TV Programmerne: Den 6 sans og Nærkontakt. Hun har deltaget i radioprogrammerne i P3, "Ka`du heller ikke sove", "Godmorgen" og "Påstand mod Påstand".

I Grønland har hun haft en brevkasse i den landdækkende avis "Sermitsiaq AG" men også givet clairvoyance live i den landdækkende radio i Grønland "KNR". Marianne har 2 gange holdt foredrag for foreningen Cancer Ramte Børn. Hun har desuden en forkærlighed for børn som har det dårligt i livet på den ene eller anden måde. Marianne Larsen er uddannet på Gjertrud Bjerlon Clairvoyant Skole, som i øvrigt var Danmarks første og meget anerkendte Clairvoyance Skole. I September 2019 åbnede hun et Spirituelt Center i Tårnby på Amager. 

Følg Marianne Larsen på: 

www.faycenter.dk

www.facebook.com/faycenter

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Ny Dato: Torsdag d. 26. jan. 2023 - kl. 19:00

Ikon for pris

200,- (+ BILLETGEBYR 10,-)