Neighbours - I det Akustiske Hjørne

BILLETSALGET ER STARTET!

Remisen præsenterer: neighbours

Det jyske band Neighbours er nu klar til igen at spille koncerter ”I det akustiske hjørne”. Det sker bl.a. på Remisen, fredag den 12. april 2024 ”og vi glæder os” lyder det fra Helge på hovedkontoret i Mariehaven i Ansager.

Neighbours er grundstammen i det store sommersangsorkester Neighbours & Friends, som især kendes fra Mariehaven, Helge Engelbrechts private baghave i Ansager i det vestjyske. De 6 herrer på Neighbours-holdet er: Helge Engelbrecht, Ronnie Flyvbjerg Olesen, Tommy Rasmussen, Morten Husted, Dennis P og Allan Nagel. Bandet blev startet helt tilbage i 2002 og har optrådt mange forskellige steder i Danmark gennem årene. Nu gælder det Remisen i Brande og det skal blive rigtig godt”, siger Helge. 

”Vi har i dag et stort repertoire af egne sange, som mange efterspørger og er altid på vej også med nyt materiale. Vi elsker at blande kortene, serverer gerne en god blanding af det hele, krydrer det med lidt munter snak og har det allerbedst med publikum helt tæt på scenen. Vi synes faktisk, det lykkes hver gang ”, siger Engelbrecht.

Nummererede siddepladser
Remisen er åben en time før koncerten starter
Doors ind til salen kl. 19.00
Koncerten er inkl. en pause

Koncert

Ikon for Tidspunkt

Fredag d. 12. apr. 2024 - kl. 19:30

Ikon for pris

ENTRÉ 295,- (+ BILLETGEBYR 10,-)