Prinsesse To Ben & Enhjørningen Dennis - Street Art i Remisen 2024

Mød Prinsesse To Ben og hendes trofaste følgesvend, Enhjørningen Dennis, i deres fortryllende Minicirkus

Prinsesse To Ben er en ægte klovneprinsesse, som stråler i sit pink glitrende kostume og mestrer kunsten at gå på line med en legende lethed.

Hendes ven, Dennis, en kæpheste-enhjørning, kan være lidt klodset, men hans charme og sødme er uimodståelig.

Forestillingen lover ingen kedelige øjeblikke, og publikum opfordres til at deltage i sjove bevægelseslege, der garanterer feststemning - ideelt for de yngste tilskuere. Hele eventyret kulminerer i en spektakulær finale, hvor Prinsesse To Ben skifter kostume og drysser konfetti, mens hun balancerer på den stramme line.

Prinsesse To Ben optræder til Street Art i Remisen
Søndag d. 30. juni kl. 11
Varighed ca. 45 min.
Lokation: Forpladsen ved Remisen, Remisevej 1, Brande
Gratis for alle, kræver ingen tilmelding

 

 

DynaMike's Stunt Show

Efter Prinsesse To Bens forestilling, nærmere bestemt kl. 12, performer DynaMike med sit Stunt Show. Rappe replikker og jonglerende motorsave - jep, denne Street Performance vil du heller ikke gå glip af!

 

Cirkus drop-in workshop

Og kl. 13 kan du selv prøve kræfter med cirkusremedier til drop-in cirkus workshoppen
Søndag d. 30. juni kl. 13 - 16

Slip din indre cirkusartist løs

Kig forbi drop-in cirkus workshoppen, hvor dørene til en verden af leg og fantasi står vidt åbne! Mød cirkusartister, Mike og Signe Marie Bonnici-Erichsen, der står klar til at guide dig igennem en eftermiddag spækket med cirkusfærdigheder.

Grib en hula-hoop, prøv kræfter med jonglering af bolde, kegler, devilsticks og tørklæder, mestr kunsten at balancere med pinde og tallerkener på pind, kast dig ud i diabolos, eller tag skridtet fuldt ud og gå på stram line!

Denne workshop er en perfekt chance for at lære nye, sjove færdigheder i en opmuntrende og energisk atmosfære. Det handler ikke kun om cirkuskunster, men også om at finde glæden ved at prøve noget nyt. Kom og oplev hvordan cirkus kan bringe smil og latter—perfekt for både børn og voksne!

Vi glæder os til at se dig i cirkusmanegen og fejre en dag fuld af nye udfordringer og masser af sjov!

Underholdning

Ikon for Tidspunkt

Søndag d. 30. jun. 2024 - kl. 11:00

Ikon for pris

Gratis for alle - kræver ingen tilmelding